Nova kamping trgovina FIDU

Datum objave
Kategorija
Statistika

FIDU je nova trgovina s kvalitetnimi šotori in kamping opremo Hannah. Preverite kaj ponujajo!

Lani smo v Sloveniji dobili tudi majhno družinsko podjetje Fidu, ki omogoča nakup kamping opreme trgovina Fidu - šotori Hannah - avtokampi.siblagovne znamke Hannah. Ker so tudi sami ljubitelji kampiranja, so se odločili, da na podlagi lastnih dobrih izkušenj tudi ostalim kampistom v spletni prodajalni ponudijo šotore in kamping opremo Hannah.

Imetnikom naše kamping kartice omogočajo tudi 5% popust pri nakupu šotorov in kamping opreme.

Trgovina Fidu ima v ponudbi kvalitetne šotore Hannah za 2 - 6 oseb in poleg klasičnih omogočajo tudi nakup napihljivih šotorov. Glede na obliko in velikost imajo ob liniji za kampiste tudi šotore za tabornike, kolesarje, motoriste in pohodnike. Šotori so lahki, trgovina Fidu - šotori Hannah - avtokampi.sikvalitetni, narejeni iz najsodobnejših materialov, ki so kos tudi ekstremnim vremenskim razmeram. Dovršenost šotorov govori o tem, da so se zares posvetili vsem podrobnostim, ki jih mali uporabnik ali vrhunski poznavalec pri šotorjenju še kako ceni.

Pri šotorjenju je zelo pomemben tudi spalni del, kjer lahko izbirate med kvalitetnimi samonapihljivimi blazinami ali napihljivimi posteljami. V ponudbi imajo tudi spalne vreče z majhno težo in odličnim izborom materialov primernimi za poletno kampiranje ob morju ali prenočevanje v gorah.
trgovina Fidu - otroški zložljiv stol - avtokampi.si
V trgovini Fidu so pripravili tudi nekaj cenovno zanimivih kamping kompletov za dve osebi, ki vključujejo šotor, dve samonapihljivi blazini in spalni vreči. Tako lahko že za nekaj več kot 200 eur dobite kvaliteten kamping paket. Na zalogi imajo tudi kamping mize, stole, omare, voziček za na plažo in celo otroški zložljivi stol za hranjenje, ki je primeren tako za doma kot tudi za kamping počitnice.

Kako do popusta? Ob naročilu šotora ali kamping opreme vpišite kodo za popust AVTOKAMPI in dobili boste 5% popusta.

Več informacij o šotorih in kamping opremi znamke Hannah dobite na www.fidu.si