Nov kamp Santa Marina v kraju Vabriga pri Poreču

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na polotoku Lanterna v kraju Vabriga bodo odprli nov kamp Santa Marina, ki bo prvi kamp v Istri kategoriziran s petimi zvezdicami. Kamp bo ob parcelah omogočal tudi najem mobilnih hišic in najem glamping šotorov.

Kamp Santa Marina je nov kamp v Istri, ki bo odprt še pred poletjem 2018. Leži na pol poti med Novigradom in Porečem in bo kot prvi istrski kamp kategoriziran s petimi zvezdicami. Kamp bo odprt čez celo leto in bo ob parcelah omogočal tudi najem modernih mobilnih hišic in družinskih glamping šotorov.

Kamp Santa Marina je lociran na polotoku Lanterna pod vasico Vabriga, ki je od Poreča oddaljena 10 km. Gostom bodo ponudil vrhunsko ponudbo bivanja. Ker je kamp od morja oddaljen 800 metrov, bodo zgradili bazene in omogočili kopanje tik ob parcelah oz. namestitvah.

kamp Santa Marina - avtokampi.si

Butično udobje na urejenih kamping parcelah
Kamp Santa Marina bo kampistom omogočil kampiranje na 70 urejenih parcelah opremljenih z elektriko, vodo, odtokom in priklopom na satelitsko TV. Gre za velike, senčne parcele površine od 110 do 120m2, ki bodo ograjene z živo mejo

Sanitarni objekt bo urejen po najmodernejših standardih (tuši, wc, pralnica) in bo prilagojen invalidnim osebam ter otrokom. Na voljo bo tudi nekaj privatnih kopalnic, ki jih boste najeli za celoten dopust, urejena pa bo tudi pralnica s pralnimi in sušilnimi stroji.

V glavnem objektu bo delovala recepcija, trgovinica s pekarno in restavracija, kjer bodo pripravljali istrske specialitete, zajtrk pa si boste lahko naročili kar k hišici ali šotoru. Osrednji del kampa bo namenjen bazenskemu kompleksu, ki bo vključeval tudi tobogane in gusarsko ladjo. Ob bazenu bo urejen prostor za sončenje z ležalniki, v bližini pa bo tudi otroško igrišče, animacijski prostor, igrišče za odbojko na mivki in skupen prostor z žari.  V kampu bo na voljo brezplačen wifi, najem koles, v planu pa je tudi turistični vlakec za ogled okoliških zanimivosti.

kamp Santa Marina - avtokampi.si

Najem luksuznih mobilnih hišic
V kampu Santa Marina  bodo omogočali tudi najem mobilnih hišic. Skupno gre za 54 mobilnih hišk tipov Premium Comfort (34m2), Premium Family (39m2), Luxury (48m2 + jacuzzi) in De Luxe (48m2 + privat bazen).

Vse hišice bodo klimatizirane, opremljene z dvema spalnicama, tako da bo prostora za 4 odrasle osebe, dodatno pa bo na pomožnih ležiščih lahko prespal še en otrok. Ob standardni opremi bodo kuhinje imele tudi pomivalni stroj. Ob hišicah bosta urejena dva skupna manjša bazena.

Najbolj luksuznih bo devet mobilnih hišic tipa Luxury opremljenih z masažno kadjo, ena De Luxe mobilna hiška pa bo imela privaten bazen površine 28m2.

kamp Santa Marina - avtokampi.si

Drugačne počitnice v glamping šotoru

Glamurozne počitnice boste v kampu Santa Marina lahko preživeli z najemom glamping šotora. Skupno ji bo osem in na 38m2 površine bo dovolj prostora za 5 oseb (4+1).

Vsak glamping šotor bo imel dve spalnici, moderno kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in dnevni prostor, ki se z odprtjem šotora poveže s teraso v en velik prostor namenjen zabavi in uživanju.

kamp Santa Marina - avtokampi.si