Nižje cene najema mobilnih hišic v Puli in Medulinu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Družba Arenaturist je v svojih kampih v Puli in Medulinu znižala cene najema mobilnih hišic. Ponudba velja za bivanje v hišicah v mesecu maju in sicer za kampe Medulin, Kažela, Stupice, Stoja in Indije. Zakaj si ne bi vzeli čas za spomladanski dopust ravno v mobilnih hišica, ki omogočajo bivanje v neposredni bližini morja ter udobje običajnega apartmaja.

Družba Arenaturist je v svojih kampih v Puli in Medulinu znižala cene najema mobilnih hišic. Ponudba velja za bivanje v hišicah v mesecu maju in sicer za kampe Medulin, Kažela, Stupice, Stoja in Indije.kamp camping Stupice Premantura

Zakaj si ne bi vzeli čas za spomladanski dopust ravno v mobilnih hišica, ki omogočajo bivanje v neposredni bližini morja ter udobje običajnega apartmaja.

Mobilne hišice v kampih, v katerih lahko prespi do 5 oseb, so popolnoma opremljene s kuhinjo, dvema spalnicama, dnevnim prostorom in kopalnico. Pred vsako hišico je postavljena tudi lesena terasa.

Pomladanski meseci so zelo primerni za miren dopust, ko v kampih še ni običajne gneče. Tako se lahko odpravite na različne sprehode, kolesarske izlete po Istri ter seveda na ogled Pule in rta Kamenjak.

Tako so v Arenaturistu cene tedenskih najemov mobilnih hišic v terminu od 2.5. do 22.5. znižali kar za 30%. Tako vas bo dnevni najem mobilne hišice stal od 25 pa do  28 evrov. Za 20% so znižali tudi cene petdnevnih najemov od 2.5. do 28.5., za katerega boste plačali od 27 do 35 evrov na dan.

Omenjena ponudba velja za vse spletne rezervacije, ki jih lahko hitro in enostavno opravite na spletni strani www.arenacamps.com.

Arenaturist rezervacija mobilnih hišic Pula Medulin