Nižje cene najema mobilnih hišic v kampu Straško na Pagu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Straško iz Novalje na otoku Pagu, je za letošnji september pripravil posebno ponudbo najema mobilnih hišic po sistemu plačate 5 dni, bivate 7 dni.

Kamp Straško iz Novalje na otoku Pagu, je za letošnji september pripravil posebno ponudbo najema mobilnih hišic. Glede na letošnje avgustovsko vreme, ko temperature zraka presegajo 35C°, morje pa ima celo 27C°, lahko pričakujemo zelo lepo jesen.kamp Straško Novalja mobilne hišice

Zakaj ne bi izkoristili udobje mobilne hišice in še teden dni uživali na lepih paških plažah, ko bo na njih precej manj turistov kot pa v času glavne turistične sezone?

Kamp Straško vam tako omogoča da v prvem delu septembra, od 3.9. do 10.9., najamete mobilno hišico po sistemu plačate 6 bivate 7 dni. V terminu od 10.9. do 30.9. pa boste za tedenski najem mobilne hišice plačali le 5 dni bivanja.


Cena najema mobilnih hišic se v septembru pričnejo že od 43 evrov na noč in vključujejo najem popolnoma opremljene in klimatizirane mobilne hišice, nočitev za 4 osebe (za dodatno 5 in 6 osebo je potrebno doplačati), vozil, dostop do brezplačnega brezžičnega interneta, posteljnino, brisače in zaključno čiščenje.

Rezervacijo mobilne hišice lahko opravite kar preko spletne strani www.kampstrasko.com ali pa jih pokličete na telefonsko številko: +385 53 663 381 oz. pošljete mail na naslov turno@turno.hr.