Nižamo cene v trgovini CAMP-ING Orehek v Domžalah!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Do konca julija vam bomo v sodelovanju s kamping trgovino CAMP-ING vsak teden ponudili izdelek po nižji ceni. Tokrat 20% popust na kit za pričvrstitev baldahina.

V sodelovanju s kamping trgovino CAMP-ING v Domžalah vam bomo do konca julija vsak teden omogočili nakup enega izdelka po bistveno nižji ceni. camp-ing Orehek

Glede na letošnjo pomlad lahko pričakujemo, da bo poletje kar precej nevihtno. Zato vam tokrat omogočamo nakup kompleta za pričvrstitev baldahina ali tende (UMEFA) z 20% popustom. Komplet vsebuje dva jeklena klina, najlonski trak dolžine 12 metrov, vzmet in tri zaščitne blazinice. Akcijska cena kompleta z 20% popustom je 15,20 eur.

Izkoristite akcijo in tako boste z dodatno pričvrščenim predprostorom precej bolj mirno preživeli vse nevihtne dni. Kaj se zgodi brez dodtne pričvrstitve pa si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Kamping trgovina CAMP-ING Orehek je že vrsto let znana predvsem po kakovostnih predprostorih / baldahinih, ki jih sami izdelujejo po meri in željah kampistov. So pa tudi strokovnjaki za popravila vseh baldahinov in šotorov.

V njihovi trgovini boste našli tudi vso ostalo potrebno kamping opremo od šotorov, do stolov, ležalnikov, mizic, kuhalnih pripomočkov, svetilk, klinov.... Celotna ponudba kamping opreme vam je na voljo na spletni strani www.camp-ing.si, seveda pa se lahko oglasite v njihovi trgovini na Vodovodni c. 16b v Domžalah ali pa jih pokličite na tel. 01 721 45 88 in z veseljem vam bodo svetovali pri nakupu kamping opreme.

kamping trgovina Camp-ing akcija