Nižamo cene v trgovini CAMP-ING Orehek v Domžalah!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Do konca julija vam bomo v sodelovanju s kamping trgovino CAMP-ING vsak teden ponudili en izdelek po bistveno nižji ceni. Tokrat vam omogočamo 25% popust na vetrobran z všitim oknom!

Ob ogledu oddaje Vid in Pero šov, v kateri fanta zbijate cene v Sparu, se nam je porodila ideja o nižjih cenah tudi v kamping trgovinah.

V sodelovanju s trgovino CAMP-ING v Domžalah vam bomo do konca julija vsak teden omogočili nakup enega izdelka po bistveno nižji ceni.  V prvem tednu akcije vam omogočamo 25% popust na ceno vetrobrana z všitim oknom. Vetrobran je dolžine 6m in višine 1,4m. Akcijska cena je 33,75 eur in po tej ceni ga lahko kupite do vključno sobote 25. maja.

Kamping trgovina CAMP-ING Orehek je že vrsto let znana predvsem po kakovostnih predprostorih / baldahinih, ki jih sami izdelujejo po meri in željah kampistov. So pa tudi strokovnjaki za popravila vseh baldahinov in šotorov.

V njihovi trgovini boste našli tudi vso ostalo potrebno kamping opremo od šotorov, do stolov, ležalnikov, mizic, kuhalnih pripomočkov, svetilk, klinov.... Celotna ponudba kamping opreme vam je na voljo na spletni strani www.camp-ing.si, seveda pa se lahko oglasite v njihovi trgovini na Vodovodni c. 16b v Domžalah ali pa jih pokličite na tel. 01 721 45 88 in z veseljem vam bodo svetovali pri nakupu kamping opreme.

Camp-ing vetrobran akcija