NaZraku.si omogoča nakup kakovostnih šotorov znamke Kampa

Datum objave
Kategorija
Statistika

Poletja so postala vremensko nepredvidljiva, zato je potrebno poskrbeti za kakovosten šotor, ki bo tudi v močnejšem nalivu ostal znotraj suh in brez poškodb. Trgovina Nazraku.si ti omogoča nakup kakovostnih šotorov Kampa.

Trgovino NaZraku.si številni kampisti že dobro poznate, saj omogoča nakup kakovostnih trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.sišotorov in preostale dodatne kamping opreme, še najbolje pa so znani po šotorih znamke Kampa.

Tudi letos smo videli, da so poletja postala vremensko nepredvidljiva, zato je potrebno poskrbeti za kakovosten šotor, ki bo tudi v močnejšem nalivu ostal znotraj suh in brez poškodb.

Šotori Kampa so znani po enostavni postavitvi, kakovostnih materialih in odlični izdelavi, izbirate pa lahko med šotori za od 2 do 8 oseb. Pri nakupu šotora svetujemo, da glede na potrebno število oseb izberete nekoliko večji šotor, saj bo kampiranje tako prijetnejše.

V ponudbi imajo šotore Kampa za vikend kampiranje v dvoje, družinsko kampiranje in tudi napihljive šotore, pri katerih ni več potrebno sestavljati palic, ki so jih nadomestili z napihljivim AirFrame ogrodjem. Ta je že pritrjen na šotor in nudi močno konstrukcijo, ki kljubuje vetru, kar pomeni, da se nikoli ne bo nič zlomilo ali poškodovalo in tudi skrb, da ste palice pozabili doma bo odveč.
trgovina Nazraku.si - šotori Kampa - avtokampi.siPodjetje Kampa je bilo v letu 2017 nagrajeno za najboljši napihljiv šotor po izboru šotoristov in članov angleškega Camping and Caravaning kluba.

Kampa Classic Pro AIR in Pro AIR šotori sodijo v vrh ponudbe napihljivih šotorov, ki se z novim sistemom pritrdilnega sistema postavijo še hitreje in enostavneje. Zunanje platno šotorov Classic Pro AIR je izdelano iz polibombažne tkanine, tako da so šotori izredno zračni, Pro AIR šotori pa so izdelani iz močnega in trpežnega 150D poliestra in imajo kar 6000mm vodnega stolpca. Oba tipa šotorov imata integrirano dno in vhod za električni kabel na obeh straneh ter na notranji strani strehe velkro trak za pritrditev Kampa Flex luči. Letošnji modeli  šotorov imajo izboljšano zračenje v spalnicah, točke napihovanja so na zunanji strani in pritrjevanje s trakovi omogoča še hitrejšo postavitev.

Kampa Advantage AIR šotori sodijo v skupino cenovno nekoliko ugodnejših napihljivih šotorov narejenih iz kvalitetnih materialov s 6000mm vodnim stolpcem in integriranim dnom.

Kampa Endurance šotori se lahko pohvalijo s kakovostnim poliestrskim platnom, vodnim stolpcem 5000mm in integriranim dnom, kar pomeni, da sta talni in strašni del povezana, to pa še posebej prav pride ob močnem deževju, preprečuje pa tudi vstop žuželk v notranjost šotora. Kljub temu so ti šotori dovolj zračni, vstopna stranska vrata pa imajo tudi mrežico proti mrčesu.

Kampa Adventure šotori so manjši šotori, ki so kos vsakemu vremenu in primerni predvsem za krajši dopust.

Vse dodatne informacije o nakupu šotorov Kampa dobite na  www.nazraku.si