Naturistični kamp Valalta - novosti za sezono 2013

Datum objave
Kategorija
Statistika

Objavili smo nove cene kampiranja, najema mobilnih hišic in apartmajev ter pavšalov v kampu Valalta pri Rovinju. Prirpavili so tudi nekaj novosti za novo kamping sezono.

Kamp Valalta pri Rovinju je zelo dobro znan pri vseh ljubiteljih naturističnega kampiranja. Kamp sodi med najboljše FKK kampe v Evropi, kar dokazujejo številne nagrade in vsakoletno ocenjevanje nemškega ADAC, ki je kampu Valalta dodelil kar 23 točk od 25 možnih.
kamp Valalta Rovinj
V kampu Valalta za svoje goste vsako leto pripravijo kar nekaj novosti. Največja letošnja sprememba je, da v sanitarnih objektih ne bo več potrebno plačevati za uporabo tople vode. Do sedaj je namreč veljajo, da je potrebno za tuširanje s toplo vodo plačati 0,30 eur.

Ob objavi cen kampiranja, najema mobilnih hišic, bungalovov in apartmajev, ki se glede na lansko leto niso bistveno spremenile, so pripravili tudi posebno akcijo za daljša bivanja, ko vam odobrijo dodatni 5% popust.

V kampu Valalta bodo do pričetka kamping sezono 2013 uredili še novo razsvetljeno sprehajalno pot na območju mobilnih hišic v bližini bazena in uredili nove velike kamping parcele (120m2), ki bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

Na delu od tobogana proti restavraciji Uvala bodo povsem na novo uredili plažo, na območju Salina pa bodo postavili nov lokal na plaži. Ljubitelji mini golfa bodo lahko uživali v novem igrišču, ki ga bodo postavili v neposredni bližini teniških igrišč.

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni njihovi strani www.valalta.hr, za rezervacije nastanitev (mobilnih hišic, apartmejv in Bungalovov)  pa jih pokličite kar na tel. št. +385 (0) 52 804 800. Rezervacije kamping parcel žal niso možne.