Naročite novi Kamping & karavaning vodnik Evope za leto 2011

Datum objave
Kategorija
Statistika

Izšel je prenovljeni kamping in karavaning vodnik Evrope v slovenskem jeziku za leto 2011, ki vključuje okoli 3500 kampov in 2500 postajališč za avtodome na 497 straneh. Vodnik po kampih lahko naročite tudi na naši spletni strani.

Izšel je prenovljeni kamping in karavaning vodnik Evrope v slovenskem jeziku za leto 2011, ki vključuje okoli 3500 kampov in 2500 postajališč za avtodome na 497 straneh. Tako boste lahko na enem mestu našli kampe in postajališča za avtodome po celotni Evropi, od Grčije do Norveške ter od Portugalske do Rusije. Letos so dodani tudi podatki nja novost so podatki za Islandijo in Tunizijo, vodnik pa vključuje tudi podatke za države Bližnjega vzhoda (Egipt, Izrael, Jordanija...) ter zahodne Afrike (Maroko, Gambija, Mavretanija, Senegal).
 
V novi izdaji kamping vodnika za leto 2011 so podatki iz prejšnjih izdaj posodobljeni, dodane so fotografije kampov in postajališč, izločeni so bili kampi, ki ne obratujejo več in dodani nekateri novi kampi. Pri izbiri kampov, še posebej v krajih, kjer jih je več, imajo prednost tisti, ki obratujejo vse leto in tisti, ki nudijo storitev Camper Stop. Na ta način ponudnik izpolnjuje najširši spekter pričakovanj različnih uporabnikov tega vodnika.kamping in karavaning vodnik Evrope 2011

Vodnik vključuje vse pomembnejše informacije o posameznih kampih, njihovo GPS lokacijo in cenovni okvir, v katerega kamp sodi. Kamping in karavaning vodnik vključuje tudi zemljevide posameznih držav z vrisanimi kampi in postajališči. Tako si boste uporabniki laže predstavljali, koliko izbire za prenočevanje imate na vaši potovalni poti. Številke poleg ikon pa vas napotijo do pravega opisa kampa ali postajališča. Tam boste našli točen in preverjen naslov: oglejte si vzorčne strani vodnika Kamping & karavaning vodnik Evrope 2011.

Spisek držav, ki jih kamping in karavaning vodnik Evrope 2011 vključuje:
Albanija, Andora, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Češka, Črna gora, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Makedonija, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Slovaška, Slovenija, Srbija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Ukrajina, Velika Britanija, Bližnji vzhod: Egipt, Iran, Izrael, Jordanija, Libanon, Sirija, Zahodna Afrika: Gambija, Maroko, Mavrtenija, Senegal, Tunizija

Katalog kampov izdaja podjetje As Press, kupite pa ga lahko v vseh večjih poslovnih enotah AMZS ali pa ga naročite na naši spletni strani. Cena kamping vodnika je 19 eur + poštnina.