Naročite novi Kamping in karavaning vodnik Evropa 2013

Datum objave
Kategorija
Statistika

Če boste letošnje poletje preživeli v kampih po Evropi, potem je nujno, da si pred odhodom na pot priskrbite novi Kamping in karavaning vodnik v katerem boste našli podatke za več kot. 6.000 kampov.

Dragi kampisti izšel je že peti Kamping in Karavaning vodnik Evropa 2013 + Bližnji vzhod in zahodna Afrika, ki je edini tak vodnik v slovenščini. Na 480 straneh vam letošnji kamping vodnik prinaša ključne podatke o več kot 6.000 kampih in postajališč za avtodomekamping in karavaning vodnik 2013 z natančnimi GPS koordinatami. V novi izdaji je bilo dodanih okoli 500 novih kampov, vse informacije o kampih pa so bile zopet preverjene in popravljene.

Tudi letos so objavili oznake "Naj kamp" (2012) pri 27 slovenskih in hrvaških kampih, za katere ste slovenski kampisti glasovali minulo poletje, v skupaj devetih kategorijah. Prvič je vključen tudi nov projekt Karavaning po Srcu Slovenije, ki so ga spomladi 2012 začeli razvijati v Centru za razvoj Litija in že v prvem letu stkali mrežo 19 malih kampov in postajališč za avtodome, kjer lahko prenočite pri ponudnikih domačih dobrot, v športnih centrih ali blizu turističnih znamenitosti.

Skrb za izdajanje vodnika je letos prevzel novi založnik, podjetje Avto medija d. o. o., ki je tako dopolnilo svoj nabor avtomobilske, potovalne in družinske periodike. Prepričani so, da bo s tem pridobil tudi kamping vodnik, ki si bo še naprej prizadeval ostati – vaš najboljši sopotnik!

Kamping in karavaning vodnik lahko po ceni 19 eur kupite v trafikah, na bencinskih črpalkah Petrol ali na poslovnih enotah AMZS. Lahko pa ga naročite tudi na naši spletni strani v spodnjem obrazcu. Po oddanem naročilu boste na dom prejeli položnico in po prejetem plačilu vam bodo na dom poslali kamping vodnik.