Za ljubitelje kampiranja - kartica Diners Club brez članarine

Datum objave
Kategorija
Statistika

Erste Card & Intersport podarjata šotor McKinley in kartico Diners Club brez članarine za prvo leto članstva*.

Imetniki naše kamping kartice imate že vrsto let možnost naročiti Diners Club kartico, ki je za kampiste prvo leto brezplačna. Enemu izmed novih naročnikov kartice Diners Club kartico bodo v sodelovanju z trgovino Intersport podarili družinski šotor Mckinely.

Diners Club kartica - Avtokampi.si

Diners Club, več kot samo kartica

Zakaj je pametno s seboj nositi Diners Club kartico? Morda ravno razmišljate o nakupu nove opreme za kampiranje, šotora, predprostora, počitniške prikolice ali pa najem pavšalne parcele v kampu, a je strošek za enkratno plačilo prevelik?

Kaj pa plačilo kampiranja ali najema mobilne hišice - bi tudi ta strošek radi razdelili na obroke?

Z Diners Club kartico lahko plačilo v trgovinah po Sloveniji razdelite na 36 obrokov, podobno pa plačila v tujini lahko razdelite na 12 obrokov. Tako strošek nakupa preprosto porazdelite na daljše časovno obdobje. Za to ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije, zamenjave banke, potrdil o plači in podobnih formalnosti.

Kartica Diners Club je edina kartica, ki vam poleg mesečnega okvirja porabe za vsakodnevne nakupe omogoča tudi ločen limit za nakup na obroke.

In za letošnji dopust, ko boste večji del plačila plačali s turističnimi boni, boste lahko razliko preprosto doplačali kar s kartico Diners Club.

Vsi zvesti uporabniki kartice Diners Club lahko poleg naštetega koristite tudi ugodnosti iz Nagradnega programa Diners Club, s katerim lahko v enem letu prihranite tudi 900 €!

Intersport - vse za popolno "kamping" dogodivščino

Preverite aktualno ponudbo kamping in športne opreme v trgovinah Intersport ali njihovi spletni trgovini. Na enem mestu dobite vse od šotora do spalne vreče, napihljive postelje, kamping stolov, mize, svetila za kampiranje, seveda pa tudi vso opremo za poletne športe v morju, pohodništvo in kolesarjenje.

Erste Card bo v nagradni igri enemu od naročnikov kartice Diners Club podaril šotor McKinley Vega 40.4.SW za štiri osebe.

Naroči kartico sedaj in sodeluj v nagradnem žrebanju - www.izberikartico.si >>

* Brezplačna članarina velja za nove člane ob prvi včlanitvi. Akcije se med seboj izključujejo.