Obnovite Avtokampi kamping kartico in pridobite kartico Diners Club

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampiranje bo letos ponovno zelo priljubljena oblika dopusta. Kombinacija naravnega okolja in aktivnih počitnic je zagotovo najbolj varna. Avtokampi kamping kartica omogoča cenejše kampiranje v več kot 200 kampih. Dodatno podarimo prvo leto članstva na kartico Diners Club, ki omogoča enostavne nakupe z možnostjo plačila do 12 obrokov v tujini in do 36 obrokov v Sloveniji.

Če ste Avtokampi kamping kartico naročili lani, jo morate letos obnoviti. To storite enostavno samo z vpisom vašega elektronskega naslova in na mail boste dobili povezavo za prevzem nove kartice z letnico 2021. Kartica je še vedno brezplačna in nudi popust vsem osebam, ki skupaj kampirajo na eni parceli.

Novosti v ponudbi Avtokampi kamping kartice

Letos smo dodali nekaj partnerskih kampov v Italiji. Prvo leto se bomo potrudili ponudi kampe na relaciji Trst – Benetke, na Sardiniji in še kakšen kamp ob Gardskem jezeru in v Toskani.

Spisek vseh popustov na kamping kartico >>

​V Sloveniji imamo več kot 60 partnerskih lokacij in med bolj priljubljenimi so popusti v termalnih kampih npr. v Termah 3000 in Termah Ptuj, odlične ponudbe omogočajo kampih na Gorenjskem npr. kamp Bled za 2 osebi kampirata že za 20 €, popust pa omogočajo tudi kampi ob slovenski obali, v Posočju in reki Kolpi.

Na Hrvaškem pa vam je na voljo več kot 140 kampov, ki omogočajo cenejše kampiranje s kamping kartico. Valamar, Maistra in Arena Hospitality Group so v njihovih kampih pripravili posebne pakete kampiranja za 2 osebi in cene od 14 do 20 €, ki veljajo izven glavne sezone. Nižje cene nudita tudi odlična kampa Straško in Šimuni na Pagu, v okolici Zadra kampi Falkensteiner, Zaton in Park Soline ter v okolici Splita kampi Belveder, Rožac, Stobreč in Galeb.

Nove partnerske lokacije na Hrvaškem so: kamp Poljana na Lošinju, kamp Šibuljina pri Paklenici, kampa Vita Mia pri Pazinu, kamp Papafigo pri Vodnjanu in kampa Terra park Phalaris in Terra park SpiritoS na Pagu. V kampu Glavotok so ekskluzivno samo za imetnike naše kartice pripravili paketno ceno 20 € za 2 osebi.

Obnovi / naroči kamping kartico za sezono 2021 >>

Podarjamo enoletno članarino za kartico Diners Club

Za ljubitelje kampiranja smo skupaj z Erste Card pripravili dodatno ugodnost – kartica Diners Club brez članarine za prvo leto članstva.

Pridružite se največjemu klubu ugodnosti in postanete imetnik trendovske in tudi v tujini zelo uporabne kartice Diners Club. Pridobite jo enostavno, le z nekaj kliki in brez dodatnih papirjev ter brez menjave banke. Z dvema ločenima limitoma in z možnostjo plačila do 36 obrokov v Sloveniji in do 12 obrokov v tujini.

Kartico Diners Club in plačilo na obroke lahko opravite tudi v novi trgovini IKEA v Ljubljani, v trgovinah Merkur, trgovinah s športno in kamping opremo Intersport (samo za spletne nakupe) in Iglu, trgovinah s športnimi oblačili Andraž in trgovini s športno opremo, oblačili in prehrano Polleo Sport.

Naročite kartico Diners Club >>