Naložite si GPS lokacije kampov v Sloveniji, na Hrvaškem, v BiH, Črni gori in Srbiji

Datum objave
Kategorija
Statistika

Za vse obiskovalce spletnih strani www.avtokampi.si smo pripravili poseben dodatek - GPS lokacije vseh kampov za navigacijske naprave Garmin ter za program Google Earth. Oglejte si lokacije in naložite najnovejše lokacije kampov.

Obiskovalci naše spletni strani imate možnost videti točne lokacije posameznih kampov na zemljevidu kampov.avtokampi.si GPS lokacije kampov

Pri vsakem kampu je dodan tudi zavihek Lokacija, kjer se vam na zemljevidu pokaže točna lokacija kampa. Pod zemljevidom imate tudi GPS oznako lokacije, ki si jo lahko prepišete in kasneje vnesete v vašo navigacijsko napravo. Kot novost se vam na zemljevidu pokažejo tudi sosednji kampi, ki so označeni z drugo barvo. Tako lahko hitro preverite tudi ponudbo kampov v neposredni bližini vašega izbranega kampa.


Datoteke z GPS lokacijami kampov
Pripravili pa smo tudi poseben dodatek. Vse lokacije kampov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in v Bosni in Hercegovini smo uedili v datoteko POI - points of interest, ki si jo lahko lastniki navigacijskih naprav Garmin in TomTom prenesete na svoje naprave. Dodali smo tudi datoteko, ki jo lahko uporabite na svojih računalnikih s programom Google Earth.

Trenutno je v bazi 390 kampov (16 več kot v letu 2011): 77 kampov v Sloveniji, 250 kampov na Hrvaškem, 18 v Bosni in Hercegovini, 27 v Črni gori in 18 kampov v Srbiji.

Datoteki z GPS lokacijami kampov za naprave Garmin:
1. datoteka v obliki zapisa gpi, ki jo samo prenesete v navigacijo v mapo GARMIN / POI:
POI AVTOKAMPI.SI - GARMIN GPI - download, verzija 1/2012

2. datoteka v obliki zapisa gpx, ki jo morate na napravo naložiti s posebnim programom POI loader:
POI AVTOKAMPI.SI - GARMIN GPX - download, verzija 1/2012

Z brezplačnim programom POI loader, ki ga dobite na spletni strani GARMIN, si lahko datoteke z lokacijami kampov naložite na vašo navigacijsko napravo.

Datoteka z GPS lokacijami kampov za naprave TomTom:
POI AVTOKAMPI.SI - TOMTOM - download, verzija 1/2012


Vsi uporabniki ostalih navigacijskih naprav si lahko s posebnimi programi za pretvorbo POI v druge oblike (npr. POIedit https://www.poiedit.com) uredijo podatke za lastno napravo npr. Mio, Navigo, Igo...


GOOGLE EARTH
Kdor pa nima navigacijske naprave, si lahko ogleda lokacije kampov tudi s programom Google Earth (https://earth.google.com). Po namestitvi programa Google Earth morate na računalnik namestiti datoteko, ki jo samo odprete in omogočen vam bo vpogled v natančne lokacije kampov.

POI AVTOKAMPI.SI - GOOGLE EARTH KML - download, verzija 1/2012

Ker se zavedamo, da je pri vnosu lokacij kampov lahko prišlo tudi do kakšne napake, vas naprošamo, da nas o tem obvestite na naš email: info@avtokampi.si. Potrudili se bomo in upoštevali vse vaše pripombe.

POI camping kampi slovenija hrvaška bosna črna gora srbija