Najem mobilnih hišic na makarski rivieri in na Pelješcu!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Podjetje Adriatic Kampovi od letos omogoča najem mobilnih hišic v dveh zelo zanimivih kampih v Dalmaciji: v kampu Baško Polje in v kampu Perna.

Podjetje Adriatic Kampovi od letos omogoča najem mobilnih hišic v dveh zelo zanimivih kampih v Dalmaciji, ki do sedaj nista imela take ponudbe. Tako so hišice postavili v kampu Baško Polje, ki leži v neposredni bližini Baške Vode, drugi kamp pa je kamp Perna, ki leži na polotoku Pelješac.
kamp Perna Pelješac - najem mobilnih hišic
Mobilne hišice v kampu Baško Polje
Kamp Baško Polje je urejeno v gosti senci borovcev in je od morja oddaljeno 300 metrov. Gre za velik turistični kompleks, za katerega so značilne lepe prodnate plaže in kristalno čisto morje.

V kampu je podjetje Adriatic Kampovi postavilo dva različna tipa mobilnih hišic, ki omogočata bivanje do 6 oseb (4 odrasli + 2otroka). Vse hišice so klimatizirane in opremljene s satelitsko televizijo. Hišice imajo po eno spalnico, otroško sobo, dnevni prostor s kuhinjo in teraso. Manjši tip hišic (24m2) ima eno kopalnico, večje hišice (32m2) pa so opremljene z dvema kopalnicama.

Mobilne hišice v kampu Perna
Polotok Pelješac je raj za vse ljubitelje deskanja na vodi in kajtanja, seveda pa na ta del južne Dalmacije radi hodijo na kampiranje tudi vsi ljubitelji lepih plaž. Kamp Perna v kraju Kućište sodi med večje kampe na polotoku in je od Orebiča oddaljen 3 km. Celoten kamp je v senci borovcev in oljk ter se lahko pohvali s 600 metrov dolgo prodnato plažo.

V kampu vam Adriatic Kampovi omogočajo najem mobilnih hišic, ki so postavljene v neposredni bližini plaže in omogočajo udobno kampiranje. Tudi v tem kampu lahko izbirate med dvema tipoma mobilnih hišic – prostornejše z dvema kopalnicama in manjše, ki so opremljene  z »le« po eno kopalnico.

Akcijske ponudbe in rezervacije mobilnih hišic
V Adriatic Kampovi so pripravili posebne ponudbe, ko so cene najemov hišic znižali tudi do 30%. Več informacij o najemu mobilnih hišic v kampu Baško Polje in Perna lahko dobite na spletni strani www.adriatic-kampovi.hr ali pa v rezervacijskem centru na telefonski številki +385 1 6446770.