Najem mobilne hišice Mediteran kamp v Rovinju, Selcah, Novem Vinodolskem in Biogradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Preverite najem mobilnih hišic agencije Mediteran kamp, ki je hišna agencija proizvajalca hišic Nord. Omogočajo najem modernih mobilnih hišk za 2, 4 ali 6 oseb v kampih Porton Biondi, Selce, Klenovica in Ljutič.

Mediteran kamp je hišna agencija proizvajalca mobilnih hišic Nord, ki omogoča počitnice v mobilnih hiškah v štirih kampih ob hrvaški obali.
najem mobilne hišice kamp Porton Biondi, Rovinj - avtokampi.si

Imetnikom Avtokampi.si kamping kartice nudi agencija v vseh kampih 5% popust pri najemu mobilne hišice ob rezervaciji po telefonu (+385 1 440 04 50) ali mailu  info@mediteran-kamp.hr

Na naši facebook strani smo konec maja organizirali nagradno igro, v kateri smo podarili 2 nočitvi za 4 osebe v mobilni hišici v terminih do 22.6. in od 7.9. 2018. Nagrado prejme Nuša Simončič, ki prejme najem mobilne hišice v kampu Ljutić v Biogradu. Čestitamo!

Kamp Porton Biondi – Rovinj – najem mobilne hišice Mediteran kamp
Gre za zanimiv kamp, ki je najbližji romantičnemu Rovinju. Iz kampa je lep pogled na mesto, prodnata plaža pa je urejena 100m od kampa (na drugi strani ceste). Mediteran kamp ima v osredjem delu kampa postavljene mobilne hiške treh različnih dimenzij, ki so klimatizirane in opremljene z lastno kopalnico, kuhinjo in teraso.

Družinam so na voljo mobilne hišice z dvema spalnicama za 4 + 2 osebi (32 ali 35m2) in večje hišice s tremi spalnicami za 6+2 osebi. Pari pa lahko najamejo manjše mobilne hišice za 2 +1 osebo (18m2), ki imajo eno spalnico.

najem mobilne hišice kamp Selce - avtokampi.si
Kamp Selce – Selce – najem mobilne hišice
V bližini Crikvenice že vrsto let deluje kamp Selce, kjer je agencija Mediteran kamp postavila moderne mobilne hišice. Kamp ima betonirano plažo, vendar je le 100m oddaljena tudi lepa prodnata plaža. Ob kampu deluje tudi potapljaški center, sicer pa je urejena obmorska sprehajalna pot do mesta.

V kampu Selce lahko najamete mobilno hišico Mediteran kamp za 4 + 2 in 6 +2 osebi. Hišice so postavljene od 50 do 150 metrov od morja in so tako zelo primerne za družine z otroki.

najem mobilne hišice kamp Klenovica - avtokampi.si

Kamp Klenovica – Novi Vinodolski – najem mobilnih hišic

Kamp Klenovica je mogoče malo manj znan pri kampistih, ki se pogosto peljemo mimo njega na poti proti Rabu ali Pagu. Gre za v terasah urejen kamp z lepim pogledom na Kvarnerski zaliv. Kamp nudi mirne počitnice ob lepi prodnati plaži.

Mobilne hišice Mediteran kamp so od morja in plaže oddaljene od 200 do 250m, so pa v neposredni bližini zunanjih bazenov, kjer uživajo otroci. Odločite se lahko za najem mobilne hišice za 4 + 2 osebi z dvema spalnicama ali hišicami za 6 +2 osebi s tremi spalnicami.
najem mobilne hišice kamp Ljutič - Biograd - avtokampi.si

Kamp Ljutič – Biograd – najem mobilnih hišic
Najnovejše mobilne hišice Nord so postavili v kampu Ljutič v bližini Biograda, do katerega vodi urejena obmorska sprehajalna pot primerna tudi za otroško kolesarjenje.

Gre za novo naselje mobilnih hišic urejenih na skrajno levem delu kampa, ki so od morja oddaljene od 50 do 150 metrov. V sklopu naselja je urejeno manjše otroško igrišče, v bližini pa je tudi restavracija.

Na voljo sta dva tipa modernih mobilnih hišic opremljenih z velikimi terasami. Vse hišice v kampu Ljutič so opremljene z dvema spalnicama za 4 +2 osebi.

Več informacij o najemu mobilne hišice Mediteran kamp dobite tudi na spletni strani