Najem lesenih apartmajskih hiš v kampu Koren

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Koren, ki se nahaja v neposredni bližini Kobarida, so v letu 2009 odprli šest apartmajskih hiši ki so narejene z bio-gradnjo, kar pomeni, da so v celoti zgrajene iz masivnega lesa, ki je obdelan z naravnim ogljem, ves material v hiši npr. rjuhe, prevleke, zavese pa so iz naravnih materialov in prijazne do alergikov. Kamp Koren je tudi najstarejši kamp ob porečju Soče, edini kategoriziran s štirimi zvezdicami in je odprt čez celo leto.

V kampu Koren, ki se nahaja v neposredni bližini Kobarida, so v letu 2009 odprli šest apartmajskih hiši ki so narejene z bio-gradnjo, kar pomeni, da so v celoti zgrajene iz masivnega lesa, ki je obdelan z naravnim ogljem, ves material v hiši npr. rjuhe, prevleke, zavese pa so iz naravnih materialov in prijazne do alergikov. Kamp Koren je tudi najstarejši kamp ob porečju Soče, edini kategoriziran s štirimi zvezdicami in je odprt čez celo leto.kamp koren lesene apartmajske hišice

Hišice so velike približno 100 kvadratnih metrov in lahko sprejmejo do 6 oseb. V pritličju se nahaja kuhinja z dnevnim prostorom, sanitarije in terasa, v nadstropju pa sta dve spalnici z balkonom. V sklopu kampa in apartmajev deluje tudi finska savna, kjer se boste lahko še dodatno pogreli.

Cene najemov hišic se gibljejo od 55 do 125 evrov na dan, v času glavne poletne sezone je dnevni najem 150 evrov, v terminu novoletnih praznikov pa 180 evrov. V zimskem terminu vam ob najemu hišice za več kot 5 dni podarjajo en brezplačen dan bivanja.

Tudi pozimi v Kobarid na počitnice
V kampu Koren lahko tudi pozimi v lesenih apartmajskih hišicah preživite lep vikend ali pa kar celoten teden, božično-novoletne ali zimske počitnice. Tako boste v naravi, daleč od mestnega hrupa, kjer vas bo zjutraj namesto megle pozdravilo sonce in pogled na bližnje planine. Pogosto so zime tu celo milejše kot v osrednji Sloveniji, saj se pozna vpliv morja, ki se po dolini reke Soče prenese vse do Kobarida.

Kobarid tudi v tem letnem času omogoča številne aktivnosti, ki vam jih pomagajo organizirati tudi na recepciji kampa, kjer bkamp koren apartmaji campingoste dobili vse potrebne informacije. Pod samim kampom leži kanjon reke Soče, nedaleč stran slap Kozjak in tudi obnovljena sprehajalna pot po frontni črti iz prve svetovne vojne. Do samega Kobarida se boste sprehodili po Napoleonovem mostu, si ogledali italijansko kostnico, Kobariški muzej in v bližnjem Vrsnem obiskali rojstno hišo pesnika Simona Gregorčiča.

V kampu si lahko izposodite tudi gorska kolesa in se odpeljete na krajši izlet po okolici. V Kobaridu bodo uživali tudi gastronomi. Kdo od njih ne bi poznal specialitet iz Hiše Franko ali pa domačih dobrot iz gostišča Jazbec. Za vse ljubitelje odlične hrane so pripravili kar kobariški gastronomski krog, ki vas popelje po petih najbolj znanih restavracijah v okolici.

Ljubitelji zimskih športov pa seveda ne morejo mimo smučišča Kanin, do katerega je samo 20km vožnje, in je, odkar je povezan s smučiščem Sella Nevea, postal še bolj atraktiven. Prav tako so na bovškem urejene tudi številne proge za smučarski tek, po cesti z Mangarta pa se lahko popeljete tudi s sanmi.

Več informacij o ponudbi lesenih apartmajskih hišic v Kobaridu v kampu Koren lahko dobite na tel. št. 05 389 13 11, spletni strani www.kamp-koren.si ali na e-pošti : info@kamp-koren.si