Najem avtodomov Adria - novost v ponudbi Adria Holidays

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vas zanima najem avtodoma in iščete najemodajalca, ki ima v ponudbi kakovostne avtodome? Adria Holidays ima v svoji ponudbi najnovejše "hišne " avtodome Adria in zanimive pakete za najem avtodomov.

Ste že bili na počitnicah z avtodomom? Obiščite toskanske griče, dolomitske prelaze ali pa nemške zabaviščne parke kar z najemom avtodoma pri turistični agenciji Adria Holidays, kjer vam omogočajo najem najnovejših "hišnih" avtodomov Adria.
najema avtodoma Adria - Adria Holidays
Predstavljajte si, da vas zbudi jutranje sonce in vonj po sveži naravi, vstanete iz udobne postelje, pristavite kavo in se stuširate. Stopite skozi vrata, skoraj na plažo… Sanje? Ne! Doživite počitnice  na morju, deželi, med vinogradi, na smučanju.. kjerkoli. To vse je mogoče doživeti samo z avtodomom.

Adria Holidays ima v svoji ponudbi kar 6 različnih tipov avtodomov Adria. Tako je za pare odlična izbira avtodom Adria Twin, kjer je dovolj prostora še za otroka, za družbe do 6 oseb pa bo najbolj primerna izbira avtodoma Adria Matrix ali pa Adria Sport. Avtodomi so tudi bogato opremljeni: klima, gretje, tenda, vrtna garnitura, tudi posteljnina in kuhinjska posoda vam bodo naredili vaše počitnice še bolj udobne.

O kakovosti avtodomov Adria priča tudi zadnji primerjalni test nemškega ADAC, v katerem so preverjali vozne lastnosti petih različnih avtodomov, zmagovalec pa je postal avtodom Adria Matrix Supreme.

Vas zanima najem avtodoma? Za prvič lahko poskusite tudi s kratkim najemom za 3 dni ali pa se odpravite na tedenske počitnice in obiščete zanimive turistične destinacije, ki jih v naši bližini res ne manjka.

Na spletni strani www.adria-holidays.net si lahko ogledate celotno ponudbo avtodomov ali pa jih pokličite na telefonsko številko 080 2025, kjer lahko preverite tudi last minute ponudbo, ko se cene najema avtodoma znižajo tudi do 20%.