Najem avtodoma v Bauer Caravan Centru v Zagrebu - dodaten popust na Avtokampi kartico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bližajo se prvomajske počitnice, potem pa kmalu tudi glavne poletne počitnice, ko je veliko povpraševanje po najemu avtodomov. Razveselili smo se novice, ki so nam jo poslali iz Bauer Caravan Centra Zagreb, da imajo na voljo kar 15 avtodom za 2 – 6 oseb, ki jih lahko najamete. Nudijo 10% popust na Avtokampi kartico.

Bauer Caravan Center Zagreb - najem avtodoma - Avtokampi.si

Po odprtju meje je Zagreb še bližji Sloveniji in Bauer Caravan Center velja za enega največji s ponudbo počitniških vozil na Hrvaškem. So zastopniki za znamke avtodomov in počitniških prikolic Adria, Benimar, Dethleffs, Hobby, Sun Living in Sun Light.

Najem avtodoma je v zadnjih letih priljubljen, saj si lahko sami načrtujete potovanje glede na vaše želje, ne izgubljate časa z iskanjem prenočišča in tako že v nekaj dneh obiščete številne zanimive kraje, najlepše plaže, uživate v odličnih kampih.

Bauer Caravan Center omogoča najem popolnoma opremljenih avtodomov znamk Adria, Sun Living, Hobby, Benimar in Dethleffs. Večinoma gre za avtodome, ki niso starejši od treh let, pet avtodomov pa je celo letnik 2023. Lokacija najema je zanimiva za vse, ki se odpravljate na popotovanje z avtodomom po Hrvaški, na Madžarsko ali pa po Balkanu npr. Makedonija, Grčija, Albanija ...

Največ avtodomov, ki jih oddajajo, je namenjenih štirim osebam, kar pomeni, da ima štiri sedeže in tudi štiri ležišča, kar je odlično za družine. Nekaj avtodomov je tudi večjih za pet oseb, največji imajo celo 6 ležiš, trije avtodomi pa so manjši in imajo v zadku eno zakonsko posteljo za 2+1 osebo.

Celotno ponudbo najema avtodomov lahko preverite na spletni strani > bauercaravancentar.com

AKCIJA najema avtodoma za prvomajske počitnice

Za slovenske prvomajske počitnice (termin od 24.4. pa vse do 7.5.) so pripravili posebno ponudbo najema avtodoma za 4 osebe po ceni 145 € na dan (izjema je avtodom Adria Sonic), ki velja v primeru min. najema za 7 dni.

Za imetnike Avtokampi kartice velja še dodatni 10% popust - ob rezervaciji povejte, da imate našo kamping kartico!