NAGRADNA IGRA - Slovenski vikend v Biogradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Biogradu bo za prvi maj potekal Slovenski vikend - pestro dogajanje in veliko zabave, zato vas vabimo v kampa Park Soline in Kozarica - podarjamo kampiranje in najem mobilne hišice.

Prvomajske počitnice bodo v Biogradu in Pakoštanih zelo slovensko obarvane, saj bo v prazničnih dneh potekala prireditev Slovenski vikend. Vabimo vas, da obiščete dva odlična kampa - kamp Park Soline Biograd in kamp Kozarica Pakoštane, ki ob urejenih kamping parcelah nudita tudi najem mobilnih hišic.

Slovenski vikend v Biogradu - avtokampi.si

NAGRADNA IGRA - Obiščite Slovenski vikend v Biogradu tudi vi. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in osvojite brezplačne počitnice v kampu Park Soline ali Kozarica.

Slovenski vikend v Biogradu – 27. april do 1. maj

V Biogradu so pripravili aktivne prvomajske počitnice, ko ne bo manjkalo zabave in športnih dogodkov, tako da bo lahko vsakdo našel nekaj za sebe.

Prireditev se pričenja v petek, 27.4., z ribiško fešto, organizirali bodo tek ob morju, gorsko kolesarjenje, jadralsko regato in ribiško tekmovanje. Za družine bodo pripravili tudi obisk zabaviščnega parka Mirnovec, ki mu pravijo tudi hrvaški Gardaland.

Vrhunci prireditve pa bodo večerni nastopi klap Bunari in Kampanel ter slovenske skupine Čuki. Zadnji dan pa bo potekala disco zabava v stilu 70ih.

kampu Park Soline Biogradu

Prvi maj v kampih v Biogradu in Pakoštanih

Kamp Park Soline leži v borovem gozdičku ob robu Biograda in gostom nudi lepo urejene kamping parcele ob morju ter možnost najema mobilnih hišic. Letos so dodali še modernejše mobilne hiške.

Imetnikom naše kamping kartice nudijo ugodno ceno kampiranja - 2 osebi za le 17€ v terminih do 30.6. in od 1.9. Za prvi maj nudijo tudi dobro ceno najema hišic - od 49 do 65€, ob tem pa ob 4 nočitvah podarijo 1 dan najema.

kamp Kozarica - avtokampi.si

Kamp Kozarica leži v Pakoštanih, kjer lahko kampirate na parcelah ob morju, najamete počitniško prikolico za 4 osebe ali pa izberete nastanitev v mobilnih hiškah in apartmajih. Gre za odličen kamp, ki otrokom nudi lepo urejeno igrišče na sami plaži, športna igrišča za nogomet, košarko in odbojko, najem kvalitetnih gorskih koles in odličen potapljaški center.

Cena kampiranja za 2 osebi je z našo kartico v terminih do 15.6. in od 10.9. le 17€, najem mobilnih hišic za 2 osebi pa v prvomajskem terminu stane od 33 do 38€, hišic za 4 osebe pa od 35 do 89€. Dodatno nudijo še 30% popust za termin 21.4. do 5.5.

Več o prireditvi Slovenski vikend v Biogradu in o prijavah na športne aktivnosti - www.tzg-biograd.hr

NAGRADNA IGRA – SLOVENSKI VIKEND V BIOGRADU
V nagradni igri, ki bo trajala do 17.4., bomo podelili lepe nagrade. Odgovorite in sodelujte v nagradnem žrebanju.

1. nagrada: 3 nočitve za 4 osebe na parceli ali v mobilni hišic v kampu Park Soline

2. nagrada: 3 nočitve za 4 osebe na parceli ali v mobilni hišic v kampu Kozarica

Termin koriščenja nagrade je 20.4. - 5.5. 2018