Nagrada Alan Rogers za kamp Šobec v Lescah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Slovenski kamp Šobec v Lescah je prejel nagrado „Active Holiday Award 2008“ s strani britanskega strokovnjaka Alana Rogersa. Podelitev je potekala na nizozemskem počitniškem sejmu „Vakantiebeurs“ v Utrechtu. Nagrada „Active Holiday Award“ je bila ustanovljena za kampe, ki poleg svoje neizmerne pokrajinske lepote predstavljajo tudi idealen prostor za aktivno preživljanje počitnic s pohodi, kolesarjenjem, smučanjem ali ponudbo drugih vodnih športov.

Slovenski kamp Šobec v Lescah je prejel nagrado „Active Holiday Award 2008“ s strani britanskega strokovnjaka Alana Rogersa.

Podelitev je potekala na nizozemskem počitniškem sejmu „Vakantiebeurs“ v Utrechtu. Nagrada „Active Holiday Award“ je bila ustanovljena za kampe, ki poleg svoje neizmerne pokrajinske lepote predstavljajo tudi idealen prostor za aktivno preživljanje počitnic s pohodi, kolesarjenjem, smučanjem ali ponudbo drugih vodnih športov.

Zaradi velikega prizadevanja in pobude podjetja IGL ter zahvaljujoč se dolgoletnemu in dobremu sodelovanju s uredništvom ADAC-a je sedaj Slovenija vključena tudi v ADAC-ov vodič po kampirnih mestih za avtodome 2009 (ADAC Stellplatzführer). Ta vodič izide letno v nakladi 40.000 izvodov, v njem pa je predstavljenih preko 3400 kampirnih mest za avtodome.