Na počitnice z najetim avtodomom

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ste že razmišljali, da bi se na počitnice odpravili z avtodomom? Podjetje AVTODOMEK- www.avtodomek.com iz Ljubljane (na Dolgem mostu) se že vrsto let ukvarja z oddajo avtodomov različnih znamk. V svoji ponudbi imajo več novejših avtodomov za 4-6 oseb, ki jih lahko najamete po ugodnih cenah. Na vašo željo vam pomagajo tudi pri načrtovanju vašega potepanja z avtodomom, kjer vam bodo glede na njihove izkušnje svetovali pri izbiri poti, ogledu znamenitosti ter posredovali vse ostale potrebne informacije za varno potovanje.

Ste že razmišljali, da bi se na počitnice odpravili z avtodomom? Podjetje AVTODOMEK- www.avtodomek.com iz Ljubljane (na Dolgem mostu) se že vrsto let ukvarja z oddajo avtodomov različnih znamk. slika.asp?slika=1828V svoji ponudbi imajo več novejših avtodomov za 4-6 oseb, ki jih lahko najamete po ugodnih cenah. Na vašo željo vam pomagajo tudi pri načrtovanju vašega potepanja z avtodomom, kjer vam bodo glede na njihove izkušnje svetovali pri izbiri poti, ogledu znamenitosti ter posredovali vse ostale potrebne informacije za varno potovanje.

Cena najema avtodoma in kombija je odvisna od sezone, trajanja najema in velikosti vozila. Pripravili so tudi posebno ponudbo vikend najemov, ki trajajo od petka do nedelje. Tako vas bo v nizki sezoni dnevni najem avtodoma stal  od 75 do 95 EUR, v visoki sezoni pa 115 EUR. Za vikend najem avtodoma boste plačali od 210 do 240 EUR. Seveda so pripravili tudi različne popuste za člane njihovega kluba terslika.asp?slika=1827 posebne akcije.
 
V klub AVTODOMEK se lahko včlani vsak, ki je imel  vozilo pri njih v najemu vsaj 7 dni. Člani prejmejo člansko izkaznico s katero imajo 10% popust pri naslednjem najemu. Za rezervacijo avtodoma, ki jo opravite vsaj 6 mesecev vnaprej, vam priznajo 5% popust. V mesecih izven sezone pa lahko avtodom najamete za en teden že za 550 EUR.
 
Novo v njihovi ponudbi  je prodaja vrhunskih potovalnikov znamke Westfalia. Na zalogi imajo precej vozil, tako da je največkrat možen takojšen prevzem.

Sprejemamo tudi počitniška vozila v čarter najem ali posredujemo pri prodaji vašega počitniškega vozila. Za več informacij vas vabimo, da obiščete njihovo spletno stran www.avtodomek.com ali jim pišite na email info@avtodomek.com