Mobilne hišice Sun Roller tudi na olimpijskih igrah v Sočiju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Eden največjih proizvajalcev mobilnih hišic, Sun Roller Adriatic iz Črnomlja, je te dni z ladjo poslal 50 hišic v ruski Soči. V času olimpijskih iger bodo v njih bivali člani tehničnega osebja.

Iz podjetja Sun Roller Adriatic iz Črnolmlja so te dni z ladjo poslali 50 mobilnih hišic v ruski Soči, kjer bodo februarja 2014 potekale olimpijske igre.
mobilne hišice Sun Roller - avtokampi.si
Črnomaljski proizvajalec mobilnih hišic, ki zaposluje 160 delavcev, velja za enega vodilnih proizvajalcev v jugovzhodni Evropi in je ena od hčerinskih družb skupine Adria. Mobilne hišice namenjene v Soči so velike 24 m2 in so posebej opremljene za hladnejše razmere. Tako so vgradili dodatno izolacijo, ogrevane vodovodne instalacije in povečali nosilnost strehe, da bo vzdržala tudi morebitne večje količine snega. V teh hišicah bo v Sočiju bivalo tehnično osebje, kateremu bosta na voljo po dve ločeni spalnici, skupni dnevni prostor s kuhinjo in kopalnica.

Sun Roller
že sedaj skorajda vso svojo proizvodnjo mobilnih hišic izvozi: tako so v zadnjih letih največ hišic postavili v kampih v Italiji, Avstriji, na Hrvaškem, Češkem, Slovaškem ter tudi na Poljsko in v Rusijo. Tokratni posel je zelo pomemben predvsem iz promocijskega vidika, saj želijo s postavitvijo hišic na olimpijskih igrah pokazati, da so njihove mobilne hišice odlična izbira za povečanje turističnih kapacitet na ruskem trgu. Hišice bodo po končanih igrah ostale v Sočiju in bodo del turistične ponudbe.

Celotno ponudbo mobilnih hišic Adria in Sun Roller si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.adria-living.com, kjer so vam na ogled vsi modeli mobilnih hišic. Prav tako pa vam bodo znali pomagati glede postavitve hišic v kampih, saj le nekateri kampi omogočajo tudi privatno postavitev hišice.