Mixi Caravaning - akcijska ponudba opreme za kampiranje, avtodome in prikolice

Datum objave
Kategorija
Statistika
10733 ogledov

Zimski meseci so tisti čas, ko se da dobiti opremo za kampiranje ali pa dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice po ugodnejših cenah. V trgovini Mixi Caravaning, kjer imajo akcijske ponudbe kar čez celo leto, so pripravili nekaj zanimivih izdelkov, ki so jim znižali cene tudi do 40 %.

Mixi Caravaning - akcija kamp opreme in dodatne opreme za avtodome ter počitniške prikolice

Mixi Caravaning iz Šenčurja kampisti dobro poznate, saj pri njih dobite vse od najmanjšega vijaka ali letvice za avtodom oz. počitniško prikolico pa vse do kvalitetnih šotorov, dodatne kamp opreme, počitniških prikolic Fend, vanov Valvasor lastne predelave in avtodome Mobilvetta ter Elnagh.

V zadnjem času se višajo tudi cene opreme za kampiranje, enako tudi dodatna oprema za avtodome in počitniške prikolice, zato je vsaka akcija in znižanje cen dobrodošlo. Pri Mixi Caravaningu so pripravili spisek nekaterih izdelkov, ki jih še posebej priporočajo:

Dometic strešna klimatska naprava za avtodome, kombije in počitniške prikolice  - akcijska cena od 1.985 €

Izredno lahka klimatka naprava za počitniška vozila je tudi majhnih dimenzij, tako da omogoča dovolj prostora za namestitev dodatnih strešnih nosilcev ali solarnih celic. Učinkovito ohladi notranjost vozila, dodatno omogoča tudi prehodno gretje. Z dokupom Dometic DC Kit-a delovanje tudi na 12V.

Autoterm dizelski grelec vozila Planar Air 4D - akcijska cena od 598 €

Če se na smučanje odpravljate z avtodomom, potem je priporočljivo vozilo opremiti z dodatnim grelcem prostora. Grelec Autoterm je narejen v Evropi, tako da kvaliteta ni vprašljiva. Primerna montaža za kombije, avtodome, jahte, zanesljivo delovanje do - 45 °C, nizka raven hrupa in porabe goriva.

Filmer keramični grelec (12V/150W) - akcijska cena 18,80 €

Zima prihaja in vsako dodatno gretje počitniškega vozila pride prav. Keramični grelec na 12V je uporaben v avtodomu, ker deluje neodvisno od motorja in je idealen za hitro odtajanje zaledenelih oken in gretje kabinskega dela vozila.

Outwell šotor Haze 5 - acijska cena 162 €

Hitro postavljiv šotor Outwell Haze je primeren za 3 – 4 osebe, ki si želijo uživati na vikend kampiranju ali tudi daljšem popotovanju. Šotor je dobro zračen, opremljen z dvema vhodoma, predprostorom in spalnico, ki je zatemnjena.

Napihljiv predprostor za avtodome Kampa Dometic Rally AIR Pro – akcijska cena od 1.300 €

Za vse lastnike avtodomov, ki se bodo odpravili na zimsko kampiranje in bi radi imeli dodaten prostor pred avtodomom, ki bo zaščiteno pred mrazom in snegom. Napihljiv predprostor Kampa Dometic je narejen tako, da je samostoječ in primeren za večino avtodomov. Sistem napihljivih komor omogoča hitro postavitev in enako hitro zlaganje predprostora.

Predšotor Kampa za kombije – akcijska cena 325 €

Lastniki predelanih kombijev ali vanov, ki imajo željo po dodatnem prostoru, naj si ogledajo ta predšotor od Kampe. Gre za samostoječo verzijo, ki omogoča, da greste z vozilom tudi na dnevni izlet, predšotor pa ostane postavljen na parceli v kampu. Postavitev s pomočjo palic (kot pri šotorih), kvalitetna tkanina z 6.000 mm vodnega stolpca in sistem za hitro pritrditev na vozilo.

Outwell bombažna spalna vreča Commodore – akcijska cena 67 €

Poskrbite za udoben spanec in kupite spalno vrečo , ki ima notranji sloj narejen iz 100% bombaža. Dvosmerne zadrge omogočajo ohranjanje primerne temperature ter prezračevanje. Priložen je tudi vzglavnik.

Športna oblačila, jakne, pohodne hlače ..

Karpos jakna Wall je vetro in vodoodporna soft shell jakna s termo oblogo. Izredno topla in hkrati tudi lahka ter zračna. Kapuca, rokavi in ramena so obloženi s K-Shell materialom vodnega stolpca 1.000mm - akcijska cena 93 €.

CMP Moške pohodniške hlače - moške treking hlače z raztegljivim ripstop materialom. Sprednji zgornji del obložen, tako da vam bo toploto tudi v hladnejših dneh. Hlačam so na kolenih dodane obloge, ki preprečujejo trganje blaga ob morebitnih padcih – akcijska cena od 70 €.

CMP Ženska puhovka Ziphood - lahka puhovka za ženske iz umetnega puha, ki je inovativna alternativa gosjemu perju je zelo efektivna v mokrem vremenu. Zelo primerna tudi za zimske pohode - akcijska cena od 77 €

PineWood ženska jakna Finnveden hybrid - odlična jakna, ki vas ščiti pred vetrom in vodo. Narejena je iz elastične TC-tkanine, podložena z zračno mrežico in na zunanji strani dodatno zaščitena z voskom. Šivi so lepljeni, zadrge so vodoodbojne. Jakna je obdelana z organsko impregnacijo Bionic Finish® Eco za vrhunsko zaščito pred vodo in umazanijo - cena od 127 €

Pinewood kapa Windy črna – akcijska cena 18,20 €

Datum objave
Kategorija
Statistika
10733 ogledov