Megamobil - ponudba predelanih kombijev

Datum objave
Kategorija
Statistika

Se odločate za nakup avtodoma, pa vam je klasično počitniško vozilo preveliko? MegaMobil se ukvarja s predelavo kombijev, ki jih uredi po vaših željah.

MegaMobil je slovenska znamka predelanih kombijev, ki so v zadnjih letih zelo priljubljeni pri popotnikih, avtodomi, predelani kombiji MegaMobil - avtokampi.siki si želijo kompromis med večjim avtodomom in prikolico oz. šotorom.  Kombiji oz. vani so kot počitniška vozila priljubljeni predvsem zaradi okretnosti, enostavnosti vožnje, z njimi pa lahko pridete tudi v središča mest, se ustavite na običajnih parkiriščih ali ob trgovskih središčih. 

Za predelan kombi se tako največkrat odločajo pari, upokojenci in družine z enim ali dvema otrokoma, ki si želijo večkrat letno preživeti v objemu narave. Številni tako predelan kombi uporabljajo za drugi družinski avto.

Znamka počitniških vozil MegaMobil nastala iz podjetja Mega tekstil iz Slovenske Bistrice, kjer so se pred leti odločili, da bodo domačim in tujim ljubiteljem potovanj ponudili moderno in kakovostno opremljene kombije, pri predelavi pa upoštevali tudi želje in avtodomi, predelani kombiji MegaMobil - avtokampi.sipotrebe kupca. Njihova prednost pred drugimi je ravno v individualni predelavi kombija za znanega kupca, tako da je skorajda vsak izdelek na koncu unikaten.

Osnovna vozila, ki jih za predelave uporabljajo pri Mega Mobil so Citroën Jumper, Fiat Ducato ali Peugeot Boxer, poskrbijo pa za vgradnjo avtodomarskih sedežev in vse potrebne opreme v sklopu kuhinjskega, spalnega in kopalniškega dela vozila.

Vsi predelani kombiji MegaMobil imajo vsaj 4 sedeže, določeni tudi 6, odvisno od modela in dolžine (od 5,40 - 6,40m) pa so kombiji  opremljeni z ležišči za 2 - 4 osebe, opcijsko je možno vgraditi tudi 6 ležišč. Izbirate lahko med dolgim spiskom dodatne opreme, ki vključuje električno dvižno posteljo, tudi komarnike, notranjo osvetljavo, ogrevanje...

Oglejte si spodnja video posnetka s predstavitvijo kombijev Mega Mobil, še več podatkov pa izveste na www.megamobil.si