Matsport ima predsezonsko akcijo za kamping opremo Dometic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovina Matsport je v zadnjih letih vodilna v Sloveniji glede ponudbe kamping opreme za vse ljubitelje Overland kampiranja, ki se na počitnice odpravljajo s terenskimi vozili. V aprilu so pripravili akcijsko ponudbo na Dometic strešne šotore, kompresorske hladilnike in kamping opremo.

Znamka Dometic je med ljubitelji kampiranja in uživanja počitnic na prostem dobro znana ter priljubljena. V svoji ponudbi imajo inovativne, predvsem pa kakovostne izdelke od npr. strešnih šotorov do kuhalnikov, hladilnikov, kamping stolov, miz …

V trgovini Matsport so znani po ponudbi dodatne opreme za avtomobile, ker pa tudi sami radi kampirajo, omogočajo nakup dodatne kamping opreme predvsem za terenska oz. overland vozila.

Strešni šotori Dometic – na voljo so trije modeli strešnih šotorov za dve osebi, ki so primerni za vozila, ki imajo strešne nosilce. Konstrukcija strešnih šotorov je izjemno kakovostna, primerna tudi za težke terene in oddaljene destinacije. Ponuja maksimalno udobje, prostornost in velika panoramska okna za najlepši razgled. Eden od modelov Dometic strešnih šotorov je tudi napihljiv. Cene strešnih šotorov Dometic so od 2.299 €

V ponudbi Dometic so tudi kamping kompresorski hladilniki, ki poskrbijo, da bo pijača vedno hladna, tudi če boste kakšen dan prespali izven kampa. Seveda pa lahko njihov hladilnik uporabite tudi doma ali pa na pikniku.

Dometic kamping stoli in mize so odlična izbira za vsako potovanje ali kampiranje, saj so zložljivi, da med potovanjem ne zavzamejo veliko prostora, narejeni pa so iz lahkih materialov, tako da ne bo težav s težo.

AKCIJA Dometic Outdoor

Do konca aprila 2023 ob nakupu Dometic izdelkov vsi kupci prejmejo dobropis v vrednosti 10% zneska nakupa, ki ga lahko koristite pri naslednjem nakupu.

Akcija velja za vse izdelke Dometic na zalogi, bon pa se lahko unovči v enkratnem znesku do konca leta 2023.

Več informacij o Dometic akciji v trgovini Matsport > www.matsport.si