Krk v juniju vabi na Food Truck Festival & Music Fest

Datum objave
Kategorija
Statistika

V mestu Krk so se odločili, da že ob pričetku poletne sezone pripravijo zanimive dogodke, ki bodo popestrili dogajanje v mestu. Sredi junija bo Krk obiskal Food Truck Festival, dva dni kasneje pa še Krk Music Fest s številnimi koncerti.

Mesto Krk je zelo priljubljeno tudi pri ljubiteljih kampiranja, saj imamov bližini tri odlične kampe, v bližnji okolici na zahodni strani otoka (10 do 15 minut vožnje) pa še nekaj manjših kampov, ki omogočajo uživanje ob lepih plažah.

Sredi junija bodo pripravili teden, ko boste lahko dobro jedli in uživali ob odlični glasbi, plesu in filmskih predstavah

Spisek vseh kampov v okolici mesta Krk in popusti na Avtokampi kartico

Kamp Krk Premium - mesto Krk (7,5% popusta na kampiranje)

Kamp Ježevac - mesto Krk  (7,5% popusta na kampiranje)

Kamp Bor - mesto Krk (cena za 2 osebi in parcelo 20 €)

Kamp Glavotok (od 19.6. do 1.7. cena za 2 osebi in parcelo 22 €)

Kamp Punta Jerta - Pinezići (10 % popusta za min. 3 nočitve)

Kamp Marta - Skrbčići

Krk Food Truck Festival – od 15. do 22. junija

V mesto Krk za cel teden prihajajo kombiji in prikolice predelane v lokale, kjer znajo pripraviti odlične jedi, ki jih lahko pojeste kar na ulici.

Dogajanje bodo popestrili nekateri odlični hrvaški chefi npr. Ivan Pažanin iz Kužine, Damir Tomljanović, Mate Janković Food House, Picnic mingle & Funt ter Capra Istrian street food.

Prvi večer bo popestril DJ, drugega pa L'amour band, potem pa že sledi Krk Music fest.

Krk Food Truck Festival - Avtokampi.si

Krk Music Fest – od 17. do 22. junij

Ob svetovnem dnevu glasbe so v Krku pripravili odličen program koncertov, plesa in filmskih predstav, ki bodo potekali na rivi in še na osrednjem trgu ter na trgu pred cerkvijo.

Festival glasbe na prostem v petek, 17. junija, ob 21. uri odpira Simfonični orkester Hrvaške radiotelevizije, v naslednjih večerih pa sledijo koncerti znanih hrvaških glasbenikov Massimo (18.6. ob 22h), Nera Stipičević (19.6. ob 21.30h) in Mia Dimšić, ki je pred mesecem dni nastopila na Evroviziji 2022 (20.6. ob 21.30h).

Za ljubitelje legendarne skupine Pink Floyd bo v torek, 21. junija on 21.30h, koncert The Croatian Pink Floyd Show, naslednji dan pa bo ob 21h glasbeno-plesni spektakel MusiCool Fest.

Dodatno bodo program popestrili z nastopi folklornih skupin in klap.

Več informacij o dogodkih v mestu Krk > www.tz-krk.hr