Kranjska Gora uvaja brezplačen smučarski avtobus

Datum objave
Kategorija
Statistika
3458 ogledov

V Kranjski Gori bo letošnjo zimsko sezono ponovno vozil brezplačen smučarski avtobus, ki bo vsak dan povezoval naselja v bližini, Planico in tudi kamp Špik v Gozd Martuljku s smučiščem.

Kranjska Gora je najbolj priljubljeno slovensko smučišče za družinske. V zadnjih letih so pod smučiščem uredili plačljiva parkirišča, zato je informacija o brezplačnem smučarskem avtobusu zelo dobrodošla.

Smučarski avtobus bo vozil vse dni od 23.12. do 12.3. Zjutraj bo potnike pobiral pri hotelu Špik (8:15 ali 8:47 ali 9:44), se ustavil še pri jezeru Jasna in pot zaključil v Kranjski Gori na postaji pri hotelu Kompas).

Enako bo urejeno avtobusni prevoz tudi za naselje Čičare in do rateč ter Planice. V popoldanskih urah pa bo smučarski avtobus vozil v obratni smeri.

V prvi vrsti je avtobus namenjen smučarjem in tekačem na smučeh in z uporabo avtobusa bo v prometnih konicah manjša gneča na cestah in parkiriščih do smučišča.

Vsi prevozi s smučarskim avtobusom so brezplačni. Kranjska Gora je prejemnik zlatega znaka Green Destination Slovenija in z uporabo javnega prevoza želijo izboljšati ponudbo kraja, hkrati pa tudi prispevati k bolj čistemu okolju.

Lokacije za zimsko kampiranje & camper stop

Kamp špik - Gozd Martuljek

Parkirišče za avtodome Kranjska Gora

Parkirišče za avtodome Planica

Camper stop Kranjska Gora - zaenkrat še zaprto

Datum objave
Kategorija
Statistika
3458 ogledov