Kolekcija družinskih šotorov Kampa za sezono 2013

Datum objave
Kategorija
Statistika

Proizvajalec šotorov in opreme za kampiranje Kampa je poznan predvsem po kvalitetni izdelavi družinskih šotorov ter opreme za kampiranje (tende, stoli, mize, posoda za kuhanje, hladilne torbe...).

Proizvajalec šotorov in opreme za kampiranje Kampa je poznan predvsem po kvalitetni izdelavi družinskih šotorov ter opreme za kampiranje (tende, stoli, mize, posoda za kuhanje, hladilne torbe...).kampa Nazraku.si

Izbor šotorov Kampa združuje inovativen dizajn, funkcionalno razporeditev in kvalitetne "Feel the difference" materiale. Šotori Kampa bodo ščitili vašo družino pred vremenskimi vplivi in zagotovili prijetno bivalno okolje na dopustu tako odraslim kot otrokom.

Dodatna pozornost pri šotorih Kampa je "Daylight Panel®". Gre za strešno platno v predprostoru z večjo prepustnostjo svetlobe v notranjost predprostora in " SleepTite Blackout" uporabljenimi materiali v predelu spalnic, ki prepuščajo manj svetlobe in s tem omogočajo prijetnejše spanje ali popoldanski počitek.

Vsi družinski šotori Kampa imajo integrirano talno platno (SGS - Sealed Groundsheet system) za zadrževanje mrčesa in morebitnega deževja izven bivalnega in spalnega dela šotora. Kar nekaj modelov ima vgrajen nadstrešek pred glavnim vhodom, nekaj modelov pa ima vgrajen tudi nadstrešek nad stranskim vhodom, ki omogoča dodatno zračenje tudi v primeru slabšega vremena. Nekateri šotori ponujajo možnost postavitve nadstreška s priloženimi kovinskimi palicami.

Zakaj nova kolekcija šotorov Kampa za sezono 2013?
Z mislijo na uporabnika, pridobljenimi izkušnjami v preteklih sezonah in izrednim odzivom kupcev na ponudbo v lanskem letu so se pri proizvajalcu Kampa odločili prenoviti ponudbo šotorov za sezono 2013, jo pomladiti, prilagoditi uporabniku, dodati nekaj novih modelov in s tem izpopolniti ponudbo za manj in bolj zahtevne uporabnike.

Nova kolekcija šotorov Kampa za sezono 2013 z integriranim talnim platnom, uporabljenimi kvalitetnimi materiali zagotavlja udobno bivanje, optimalno zračenje, veliko odlagalnih površin ter zaščito pred dežjem in mrčesom. Šotori so izdelani iz kvalitetnega 190T poliestra z UV zaščito in  impregniranacijo za zagotovitev vodnega stolpca 4.000 mm. Uporabljeno talno platno zagotavlja odpornost na vdor vode s kar 10.000 mm.

Kampa sedaj ponuja družinske šotore v vseh segmentih - hitro postavljiv trekking družinski šotor kot je model Caister, prostoren in atraktiven šotor kot sta modela Oxwich in Woolacombe, tunelske šotore kot so Hayling, Bamburgh, Croyde ali Broadhaven in velike družinske šotore kot sta modela Watergate in Cromer.

Ponudbo družinskih šotorov Kampa dokončno zapolnjujejo šotori, ki namesto palic za postavitev uporabljajo napihljive zračne komore. Vsekakor dobrodošla novost med šotori, ki bodo v prihodnje po vsej verjetnosti preplavili trg.

Najbolje prodajana modela v letu 2012, Hayling 4 in Hayling 6, ostajata v ponudbi s kar nekaj spremembami. Največ sprememb je deležen šotor Hayling 4 S2 saj mu po namembnosti, v preteklih sezonah, ni bil dodan zadosten predprostor, ki je sedaj povečan na 260 x 310 cm, kar je dovolj za udobno bivanje 4 članske družine v času slabših vremenskih razmer ali pa shranjevanju prtljage na varnem pred mrčesom, soncem in vlago. Prav tako ostajajo v ponudbi družinski šotori Bamburgh 6, Croyde 6, šotor Sundown 8 pa je zamenjal Watergate 8.
 
Kako izbrati pravi družinski šotor?
Glavni namen prenove kolekcije šotorov Kampa je omogočiti uporabniku nakup kvalitetnega, inovativnega in funkcionalnega šotora za potrebe posameznika. Velika večina šotorov je na voljo v več velikostih, na primer Oxwich je na voljo v treh velikostih, za 4, 5, ali 6 oseb.

Kampa je izdelala šotore na podlagi dolgoletnih izkušenj v programu kampiranja na vas pa je, da izberete tistega, ki bo vam odgovarjal po velikosti, odlagalnih površinah, spalnicah in predprostoru.

Pri izbiri družinskega šotora bodite pozorni na nekaj ključnih stvari:
- za daljša obdobja kampiranja vedno izberite šotor za +1 osebo (4 članski družini priporočamo nakup šotora za 5 oseb)
- možnosti prezračevanja (predvsem pomembno v primeru nakupa šotora z integriranim talnim platnom)
- kje boste shranili prtljago in vse potrebno za kuhanje
- pogosto gostite prijatelje, starše?
- prostor za postavitev vašega šotora (v primeru nakupa večjega družinskega šotora vam svetujemo, da pred odhodom rezervirate dovolj veliko parcelo)


vse dodatne informacije o družinskih šotorih Kampa boste izvedeli na spletni strani NaZraku.si, lahko pa jih pokličete ali obiščete v Škofji Loki in med pogovorom izveste vse kar bi vas utegnilo zanimati o šotorih.

nazraku.si