Kdo bo užival v kampu Aminess Park Mareda v Novigradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

V nagradni igri kampov Aminess Novigrad smo izžrebali dva srečna nagrajenca, ki bosta uživala v mobilni hišici in na kampiranju. Čestitamo!

Novigrad je priljubljena destinacija, ki gostom nudi dva odlična kampa – Aminess Sirena in Aminess Park Mareda. Lokacijakamp Aminess Park Mareda je zanimiva, saj lahko zaradi bližine kampe obiščete tudi za krajše počitnice, v okolici pa je veliko urejenih sprehajalnih in kolesarskih poti, ob katerih so restavracije z odlično ponudbo istrskih specialitet in vrhunskih vin.

V nagradni igri, ki je potekala do 19. marca, je sodelovalo 2.520 oseb. Pod novico smo objavili imena srečnih nagrajencev. Čestitamo!

Kamp Aminess Sirena
Na levem delu Novigrada lahko v kampu Aminess Sirena kampirate na parcelah v senci borovcev ali na sončnem travniku ob morju. kamp Aminess SirenaPolovica parcel je prilagojena gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami, saj so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Kamp se odpira že 23. marca in bo ostal odprt vse do 3. novembra. Letos je v kampu gostom na voljo nekaj več parcel, saj so zmanjšali število pavšalnih gostov.

Ločen del je namenjen tudi gostom v modernih klimatiziranih mobilnih hišicah Holiday Homes z bazeni, ki nudijo apartmajsko udobje. Ob hišicah je urejeno otroško igrišče in prostor s skupnimi žari. V mobilnih hišicah lahko prespijo 4 odrasle osebe, na dodatnih ležiščih pa je prostor še za enega ali dva otroka.
Otroci bodo uživali, saj je kamp Aminess Sirena manjši od večine ostalih kampov v Istri in tako nudi veliko varnosti. Na voljo sta dve otroški igrišči, poleti organizirajo animacijo, imajo tudi igrišče za mini golf, možnost najema koles, kajakov, pedalinov, teniška igrišča, bazen (otroški in plavalni) z morsko vodo pa je v neposredni bližini. Gostom je ob doplačilu na voljo tudi wellness center in notranji bazen v sosednjem hotelu.

Kamp Aminess Park Mareda
V zadnjih letih popolnoma prenovljeni kamp Aminess Park Mareda bo letos zasijal še lepše, saj pripravljajo številne novosti: uredili bodo novo rkamp Aminess Park Maredaecepcijo, kamp bo dobil nove parcele, na delu ob morju bodo uredili naselje Amber Sea Luxury Village z mobilnimi hiškami in bazeni, nova pa bosta tudi restavracija in lokal na plaži, kjer bodo hrano pripravili kar pred gosti.

V kampu Aminess Park Mareda je gostom na voljo 800 senčnih parcel, del kampa pa je tudi neparceliran. Ob kampiranju nudijo tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 ali 6 oseb, ob katerih so uredili bazene, igrišča in lokale.

Mirami Family Village je naselje hišk kjer izvajajo tematsko izobraževalno animacijo prilagojeno starosti otrok, starši pa imajo tako več časa za uživanje na zasluženem dopustu, za različne športne aktivnosti in spoznavanje Novigrada z okolico.kamp Aminess Park Mareda

Cenejše kampiranje v Novigradu
Kampa Aminess Sirena in Aminess Park Mareda omogočata cenejše kampiranje imetnikom naše Avtokampi.si kamping kartica. V času nizke sezone je cena kampiranja dveh oseb že od 19 eur na noč, v glavni sezoni pa je popust 5%.

Za veliko noč bo že odprt kamp Aminess Sirena in pripravili so zanimiv paket kampiranja in bivanja v mobilnih hiškah s praznično animacijo, v petek pred praznikom pa organizirajo gurmanski večer s slovenskim in hrvaškim chefom - www.avtokampi.si/velika-noc

Več o kampih Aminess v Novigradu na www.aminess-campsites.com


NAGRADNA IGRA – AMINESS PARK MAREDA - IMENA SREČNIH NAGRAJENCEV

1. nagrada: 5 nočitev v mobilni hišici v kampu Aminess Park Mareda v terminih 20.4. - 31.5. in 14.9. - 30.9.
DANIJELA CEROVAK, DOMŽALE

2. nagrada: 2 nočitvi na parceli z elektriko za 2 osebi v terminih 20.4. - 24.6. in 31.8. so 30.9.
TADEJ SKOČIR, SOLKAN