Kampiranje v Selcah pri Crikvenici

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Selcah imamo dva kampa - Selce in Uvala Slana, ki sta zaradi bližine zelo primerna tudi za vikend kampiranje. V obeh ob parcelah nudijo tudi najem mobilnih hišic.

Crikvenico večinoma dobro poznamo. Samo 3km pa je oddaljen kraj Selce, ki ga običajno obvozimo na kamp Selce - avtokampi.sipoti proti otokoma Rab in Pag, ki kampistom nudi tudi dva kampa - Selce in Uvala Slana.

Velika prednost Selc je hitra dostopnost, saj traja vožnja iz osrednje Slovenije le 2 uri, tako da se lahko odločite tudi samo za vikend kampiranje.

Ker sta kampa Selce in Uvala Slana soseda, si delita tudi plažo - gre za kombinacijo betonirane in prodnate plaže, tako da se sami odločite, katera vam je lepša. Na plaži je tudi restavracija, deluje potapljaški center, zvečer pa priporočamo sprehod ali kolesarjenje ob morju do Crikvenice.

kamp Selce - avtokampi.siKamp Selce je večji od obeh kampov, ki je v zadnjih letih bil deloma prenovljen. Ob novo urejenih parcelah v bližini morja so prenovili tudi recepcijo, sanitarije, uredili otroško igrišče in v osrednjem delu kampa omogočili najem mobilnih hišic agencije Mediteran kamp. Gre za moderne hišice za 4 ali 6 oseb (večje so opremljene s tremi spalnicami), ki so do morja oddaljene 150 do 200m.

Manjši del kampa je neparceliran, kar omogoča tudi ugodnejšo ceno kampiranja, v primeru vsaj 3 nočitev, pa vam Avtokampi.si kamping kartica prinaša 10% popusta na ceno oseb. 5% popust dobite tudi ob rezervaciji mobilne hiške direktno pri agenciji.

Več informacij o kampu Selce dobite tudi na njihovi spletni strani www.jadran-crikvenica.hr

kamp Uvala Slana - avtokampi.si
Kamp Uvala Slana je manjši kamp urejen tik ob kampu Selce. Letos kamp upravlja novi najemnik - agencija Adriatic Kampovi. Večino parcel zasedajo pavšalni gosti, so pa pred leti uredili 14 povsem novih parcel ob morju, ki so zaradi peščene podlage namenjene predvsem gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami.

Ob parcelah in tik ob morju so postavili tudi mobilne hišice za 4 osebe, kjer so dovoljeni tudi psi. Vse hišice so klimatizirane in opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico in teraso.

V kampu imajo urejen tudi wellness center s savno in fitnesom, na delu ob plaži pa je urejen tudi lokal ter otroški bazen, igrala in igrišče za odbojko na mivki.

V kampu Uvala Slana vam kamping kartica prinaša 5% popust na kampiranje in najem mobilne hišice.