Kampiranje v Arena kampih na jugu Istre

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampi v Medulinu, Pemanturi, Banjolah in Puli nudijo pristno kampiranje s ponudbo za družine in ljubitelje mirnih počitnic pod borovci. Preveri akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic v Arena kampih

V jugu Istre imamo nekaj zanimivih kampov v skupini Arena Hospitality Group, kiArenaturist - kamp Arena Stupice - avtokampi.si vključuje tudi številne hotele. Gre za kampe Arena Stoja v Puli, Arena Stupice, Arena Runke in Arena Tašalera v Premanturi, Arena Indije v Banjolah in kampa Arena Medulin in Arena Kažela v Medulinu.

Kamp Pomer bo letos spremenjen v glamping Arena Pomer  s skorajda 200 luksuznimi glamping šotori in bogato dodatno ponudbo športnih aktivnosti, animacije in gurmanskih specialitet.

Prednost kampov na jugu Istre je v lepem naravnem okolju in raznolikih plažah, večina kampov pa nudi dobro senco borovcev. Gostje radi obiščejo rt Kamenjak, ki je še posebej zanimiv spomladi in jeseni, ko je manj obiskovalcev, v Puli pa si morate ogledati Areno, ki je šesti največji rimski amfiteater na svetu, v mestu pa poleti potekajo številne zanimive prireditve in glasbeni festivali.

Arenaturist - kamp Arena Medulin - avtokampi.siArena kampi za družine in ljubitelje lepe narave
Kampisti, ki si želijo na dopustu več zabave, dogajanja in animacije bodo izbrali enega od večjih kampov v ponudbi Arena kampov. Sem sodijo kampi Arena Medulin, Arena Stupice, Arena Stoja in tudi kamp Arena Kažela, ki ima polovico kampa urejeno tudi za nudiste. Kamp Arena Medulin ima osrednjo plažo mivkasto, tako da je še posebej primeren za družine z majhnimi otroki.
Arenaturist - kamp Arena Stupice - avtokampi.si
V manjših kampih Arena Tašalera, Arena Runke in Arena Indije bodo uživali predvsem ljubitelji mirnih počitnic v senci borovcev, kjer bodo še doživeli pristno kampiranje.

Za tiste, ki pa si želijo več udobja, pa priporočamo najem mobilnih hišic v kampih  Arena Medulin, Arena Stupice, Arena Stoja, Arena Tašalera, Arena Indije in Arena Kažela, ki pa nudi mobilne hiške tudi v FKK delu. Vse mobilne hiške so opremljene z dvema spalnicama, lastno kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico in teraso.

PAvtokampi.si kamping karticaopust na Avtokampi.si kamping kartico
Vseh Arena kampih omogočajo popust na Avtokampi.si kamping kartico. V času nizke sezone je ta popust 10% na ceno osebe, v terminu 30.6. - 18.8. pa 5% na ceno osebe. Popust velja v primeru minimalno 3 nočitev, kamping kartico pa brezplačno naročite tukaj.

Akcijska ponudba kampiranja - 2 osebi kampirata od 15 - 17 eur na noč
Arena Hospitality Group v svojih kampih omogoča posebne cene kampiranja v terminih na začetku in ob koncu sezone. Gre za akcijo, ko nočitev za 2 osebi na parceli z elektriko stane od 15 - 17 eur, cene pa veljajo v primeru minimalno 2 nočitev:

Kamp Arena Kažela - termin 13.4. do 15.6. & 8.9. do 7.10. - akcijska cena 17 eur na noč
Kamp Arena Medulin - termin 29.3. do 15.6. & 8.9. do 7.10. - akcijska cena 17 eur na noč
Kamp Arena Stupice - termin 29.3. do 15.6. & 8.9. do 7.10. - akcijska cena 17 eur na noč
Kamp Arena Stoja - termin 29.3. do 15.6. & 8.9. do 7.10. - akcijska cena 17 eur na noč
Kamp Arena Indije - termin 20.4. do 15.6. & 8.9. do 30.9. - akcijska cena 17 eur na noč
Kamp Arena Tašalera - termin 20.4. do 15.6. & 8.9. do 30.9. - akcijska cena 15 eur na noč
Kamp Arena Runke - termin 20.4. do 15.6. & 8.9. do 30.9. - akcijska cena 15 eur na noč

Najem mobilne hišice Arenaturist že za 26 eur na noč
Predvsem spomladi in jeseni je najem mobilnih hišic priljubljen tudi pri kampistih, ki sicer kampirajo s šotori. Tako lahko preživite velikočne praznike in prvomajske počitnice kar v mobilni hišici Arenakampi, ki nudi posebne cene najemov.

V terminih 29.3. - 30.5. vam za najem mobilne hišice za 7 noči nudijo 30% popust, tako da so cene že od 26 eur naprej. Za 5 nočitev pa boste prejeli 20% popust na ceno najema mobilne hiške - cene že od 30 eur.

Cenejši je tudi najem mobilnih hišic konec maja, junija in v septembru. Tako boste v terminih 22.5. - 23.6. & 15.9. - 7.10. v primeru vsaj 3 nočitev prejeli 10% popust.

Več informacij o Arena kampih in o akcijskih ponudbah kampiranja ter najema mobilnih hišic
dobite
na  www.arenacampsites.com