Akcija - pomlad v kampih na otoku Pag

Datum objave
Kategorija
Statistika
12432 ogledov

Prvomajske počitnice pomenijo pričetek kamping sezone tudi na otoku Pag in večina kampov je že odprtih. Pripravili so akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic, številni pa nudijo tudi popuste na Avtokampi kartico. Otok Pag ima kar nekaj odličnih kampov npr. Straško in Šimuni sta poznana po urejenosti in odlični animaciji, v ostalih kampih npr. Olea, Terra Park Phalarin in SpiritoS, Dražica pa nudijo več miru in uživanja ob morju.

V času dopusta na otoku Pag vam priporočamo, da obiščite lepe peščene plaže v kraju Metajna na vzhodni strani otoka. Med najlepše plaže sodi plaža Ručica.  Sprehodite se po starem delu mesta Pag ali pa se odpeljite v kraj Lun na severu otoka, kjer so skozi stare nasade oljk uredili zanimivo sprehajalno pot.

Ljubitelji pohodništva bodo naredili izlet na najvišji hrib na Pagu - 349 metrov nad morjem je hrib Sv. Vid, izhodišče za pohod pa je kar iz kampa Šimuni.

Kamp Šimuni – Pag

V kampu Šimuni spomladi pogosto pripravijo različne akcije, ki potem veljajo tako za kampiranje kot tudi za najem mobilnih hišic. Odličen kamp, ki je urejen ob eni najlepših plaž na Jadranu in se lahko pohvali tudi z zelo dobro gostinsko ponudbo. V mesecu maju pa bodo imeli tudi posebno vikend animacijo.

Akcija kampiranja v aprilu, maju in septembru – 18 € za 2 osebi + 1 otroka mlajšega od 12 let + pes na parceli v coni B ali 22 € za parcelo v coni A. Velja v terminih do 28.5. in od 17.9. do 1.10. 2022. Možnost doplačila za zajtrk v restavraciji Mali raj po ceni 8 € na osebo.​

Akcija najem mobilnih hišic Šimuni - od 27. aprila do 4. junija v kampu Šimuni omogočajo najem mobilne hišice z zajtrkom po posebni ceni, ki velja v primeru min. 2 nočitev:

- Mobilna hišica za 2 osebi že od 56 €

- Mobilna hišica za 4 osebi že od 77 €

- Mobilna hišica za 6 oseb že od 89 €

Maynificent Šimuni adventures - štiri majske vikende bodo pripravili posebne dogodke in animacijo:

- 6. do 8. maj otroški kuharski Masterchef & Unicorn fun – tri dni zabave, v soboto bo potekala dopoldanska in popoldanska kuharska delavnica, večerni disko, druženje z enorogom in kuharskim šefom Šimijem

- 13. do 15. maj Crazy lab vikend otroških znanstvenikov, ki bodo v sklopu delavnic pripravljali čarobne eksperimente, laboratorijske začimbe in imeli neonsko večerno zabavo

- 20. do 22. maj Gusarski vikend – naj vaši otroci postanejo pravi gusarji, sodelujejo v izzivih na gusarskem poligonu, delavnicah, iskanju zaklada in skrivnostni večerni zabavi

- 27. do 29. maj Brick by brick – zadnji adventure vikend bo posvečen legokockam. 100 kg kock na enem mestu za sestavljanje najbolj norih otroških idej, družinsko tekmovanje in zabava

Rezervacije parcel & mobilnih hišic v kampu Šimuni > www.camping-simuni.hr

Kamp Straško – Novalja

Če boste prišli na počitnice v kamp Straško, potem ne pozabite Avtokampi kamping kartice. Akcijska cena kampiranja 2 oseb in psa je 22 € in velja v terminih do 29.6. in od 1.9. do zaprtja kampa za parcele v osrednjem delu kampa (Gold) in neparcelirani del z vključeno elektriko. Dodatno vam ob tedenskem kampiranju na teh parcelah podarijo še 1 dan bivanja (7=6 oz. 14=12) .

V času glavne sezone boste prejeli 5% popust na ceno osebe na kamping kartico ob plačilo z gotovino.

Cene najema mobilni hišico so zelo različne, saj so odvisne o tipa ter lokacije hiške. Konec aprila so od 51 - 104 €, od začetka junija pa od 86 -146 €.

Kamp Terra Park Phalaris in kamp Terra Park SpiritoS

V lanskem letu prenovljena kampa sedaj omogočata tudi najem mobilnih hišic s privatnim bazenom. Uredili so moderne sanitarije in kamping parcele tik ob morju.

Kamp Terra Park Phalaris leži na severnem delu Novalje – do mesta je urejena kolesarska pot ob morju, kamp Terra Park SpiritoS pa leži ob plaži Sveti Duh na pol poti od Novalje proti Pagu.

Akcija na Avtokampi kartico – cena 20 € za 2 osebi in psa na osnovni parceli z elektriko v terminih do 30.6. in od 5.9. do zaprtja kampov. V istih terminih na parcelah bliže morja nudijo 15% popust, na direktne rezervacije mobilnih hišic pa 10% popust (ne velja za akcijske ponudbe).

Mobilne hišice - 20% spomladanski popust na najem mobilnih hišic, ki velja tudi na hišice z bazeni in sicer v kampu Phalaris v terminih do 27.5. – cene že od 64 € oz. za hišice z bazenom od 100 €. V kampu SpiritoS velja akcija do 8.6. in cene najema mobilne hišice so od 56 €, za hišice z bazenom pa od 80 €.

Kamp Olea – Novalja

Gre za novejši kamp, ki se letos odpira 1. maja. Urejen je na lepi in mirni lokaciji ob dveh plažah, kjer so v terasah uredili parcele, nimajo pa mobilnih hišic. Manj je senčnih parcel, zato je dobro predhodno urediti rezervacijo. V kampu je tudi restavracija, lokal na plaži, po novem tudi trgovina.

Avtokampi kartica omogoča kampiranje po ceni 20 €, kar vključuje 2 osebi, psa in parcelo z elektriko (ne velja za parcele tik ob morju). Akcija velja do 15.6. in od 15.8. do 8.10., v terminu 1.9. do 14.9. pa bo paketna cena 25 €. V glavni sezoni 15.6. – 1.9. nudijo 5% popusta na kampiranje.

Datum objave
Kategorija
Statistika
12432 ogledov