Kampirajte v kampih Maistra okolici Vrsarja in Rovinja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Družba Maistra v okolici Vrsarja in Rovinja upravlja kar 7 kampov, med katerimi so pri slovenskih kampistih najbolj priljubljeni kampi Valkanela, Polari in naturistični kamp Koversada.

Družbe Maistra v okolici Vrsarja in Rovinja upravlja kar 7 kampov, med katerimi so pri slovenskih kampistih najbolj priljubljeni kampi Valkanela, Polari in naturistični kamp Koversada. Preostali kampi so Porto Sole, Veštar, Amarin in Valdaliso.Maistra kampi Vrsar Rovinj

Vsi kampi ležijo na lepih lokacija ter v bližini zanimivih mest, do katerih je možno priti tudi s kolesom. V kampih družbe Maistra še posebej skrbijo za družinsko ponudbo. Tako imajo v vseh kampih urejena otroška igrišča in organizirano animacijo, v kampih Porto Sole, Polari, Amarin in Veštar pa imajo tudi zunanje bazene, v katerih otroci neizmerno uživajo.

Novosti v kampih Maistra za sezono 2013
Za letošnjo kamping sezono so največjo novost pripravili v kampu Valkanela, kjer so na začetku kampa uredili skorajda 200 novih kamping parcel, do sredine maja pa bodo na delu kampa, ki je nekoliko bolj oddaljen od morja uredili naselje 50-ih mobilnih hišic, katerim bodo dodali tudi manjše bazene. Vse mobilne hišice bodo klimatizirane in opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo ter zunanjo teraso s sedežno garnituro in ležalniki.

V kampu Polari bo novo naselje 18-ih mobilnih hišic urejeno na samem robu kampa. Posebnost teh hišic bo masažna kad, ki bo postavljena na zunanji terasi vsake hišice. V kampu so na polotoku tik ob morju uredili nove kamping parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo.

Kamp Amarin letos dobiva nove zunanje bazene in moderno restavracijo, ki bo delovala v neposredni bližini bazenov.

Kamp Porto Sole pa bo letošnjo zimo postal prvi zimski kamp v Istri, ki bo odprt tekom celega leta. Kamp je urejen ob robu Vrsarja in zato zelo privlačen za vse obiskovalce tudi v času, ko so zunanje temperature nekoliko nižje.

Več informacij o ponudbi kampov Maistra izveste na njihovi spletni strani www.campingrovinjvrsar.com, kjer lahko opravite tudi spletne rezervacije kamping parcel in mobilnih hišic.