Kamping trgovina Fidu nudi do 20% popust

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovina s kamping opremo Fidu nudi dodaten popust na našo kamping kartico, lahko pa izbirate med šotori znamke Hannah, spalnimi podlogami, spalnimi vrečami, kamping kuhinjami, mizami, stoli in ležalniki....

Nakup kamping opreme ni preprost in ob pregledovanju številnih reklam človek naleti na težavo alitrgovina Fidu - šotori Hannah - avtokampi.si kupiti najcenejši izdelek ali pa vseeno za šotor in ostalo opremo dati neka več evrov.

Lansko leto so pri nas odprli trgovino Fidu, ki po ugodnih cenah nudi dobro kvaliteto kamping opreme in šotorov blagovne znamke Hannah. Gre za družinsko podjetje in ker so tudi sami ljubitelji kampiranja, znajo kupcem dati kakovosten nasvet pri nakupu opreme.

Imetnikom naše kamping kartice omogočajo 5% popust pri nakupu šotorov in kamping opreme, ki velja tudi za izdelke v akciji - koda pri nakupu AVTOKAMPI.

Preverite predsezonsko akcijo izdelkov iz zaloge z 20% popustom
www.fidu.si


V trgovini Fidu lahko kupite šotore Hannah za 2 - 6 oseb, ki so primerni za kampiranje trgovina Fidu - šotori Hannah - avtokampi.siv dvoje, kolesarje, motoriste in tudi družinsko kampiranje. Šotori so različnih oblik in materialov, prednost pa je tudi njihova majhna teža. Na zalogi in po ugodni ceni imajo tudi napihljiv šotor za 5 oseb - Hannah Ceres 5 Air, ki ga lahko dobite po ceni 405 eur. Zanimiv je tudi šotor Hannah Tribe 4, ki tehta le 9,5kg, v njem pa lahko prespijo štiri osebe.
trgovina Fidu - otroški zložljiv stol - avtokampi.si
Ob šotorih imajo v trgovini Fidu na zalogi tudi samonapihljive blazine, splane vreče, kamping kuhinje, mize, stole in zložljive postelje. odločite se lahko tudi za cenovno ugodne pakete, ki vključujejo šotor za 2-3 osebe, spalno blazino in spalno vrečo.

Za starše majhnih otrok je zanimiv tudi zložljiv otroški stolček za hranjenje FemStar One2Stay, ki ga lahko uporabljate doma in tudi na kampiranju.

Več informacij o šotorih in kamping opremi znamke Hannah dobite na www.fidu.si

trgovina s kamping opremo Fidu