Kamp Veštar iz Rovinja z novostmi vabi na družinsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Rovinj je zelo prepoznavna hrvaška turistična destinacija, ki je priljubljena tudi pri ljubiteljih kampiranja, saj ima kar nekaj odličnih kampov. Na tem spisku je tudi kamp Veštar, ki so ga pred šestimi leti prenovili, vendar pa je letos dobil še nekaj novosti. Izkoristite akcijske ponudbe, ki jih nudijo v kampih Maistra na kampiranje in najem mobilnih hišic.

Kamp Veštar je od Rovinj oddaljen 5 km, ob glavni cesti, pa je od kampa do mesta enostavno priti tudi s kolesom, saj ob morju poteka urejena pot, ki vas vodi skozi sosednji kamp Polari in potem skozi lep park Zlatni rt, kjer je tudi kar nekaj lepi zalivov in plaž. S kolesom se lahko zapeljete tudi po urejenih potem proti kraju Bale.

Plaža v kampu Veštar je kombinacija peščene in prodnate, tako da je zelo priljubljena pri družinah, tik ob morju je tudi velik senčen del kjer si lahko postavite ležalnike in cel da uživate v senci.

Ker so v kampu dobrodošli tudi kužki, imajo urejeni dve plaži za pse, ob doplačilu so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah.​

Novosti v letu 2023

Pred letošnjo kamping sezono so v kampu Veštar uredili:

- Nova recepcija z velikim parkiriščem, kjer so uredili še polnilnico za električna vozila

- Nova športna igrišča pri recepciji – košarka, nogomet, odbojka na mivki, mini golf, namizni tenis

- Prenovljen bazen s prostorno teraso za sončenje in lokalom

- Prenova sanitarnega objekta št. 6

- 28 novih mobilnih hišic Forest Escape.

Kamping parcele

Ob prenovi kampa so levi del parcel prepustili kampistom, večino parcel opremili z elektriko in vodo, nekatere imajo tudi odtok.

Parcele imajo 100 do 140 m2, tako da je dovolj prostora tudi za večje počitniške prikolice. Več sence je na parcelah v bližini morja.

Dodatno so prenovili tudi sanitarne objekte, letos tudi sanitarije št. 6, tako da so sedaj vsi moderno urejeni, prilagojeni otrokom in invalidnim osebam, na treh mestih pa so dodatno postavili tudi tuše za pse.

Za otroke so na voljo igrala, nekatera manjša so postavljena kar pri sanitarnih objektih.

Za cenejše kampiranja poskrbi Avtokampi kartica. V nizki sezoni velja paketna cena 23 € za 2 osebi in psa na parceli Superior z vključeno elektriko v terminih 8.6. - 23.6. & 10.9. - 7.10.

V terminu do 23.6. & 10.9. - 7.10. pa nudijo 10% popust na vse tipe parcel in osebe.

Najem mobilnih hišic

Celoten desni del kampa Veštar je namenjen mobilnim hišicam. Na voljo je več tipov mobilnih hišic površine 32 – 40 m2 in večinoma imajo po dve spalnici za 4 osebe, nekaj pa jih ima tudi tri spalnice za 4 odrasle osebe in 2 otroka.

Mobilne hišice Superior so urejene v ribiškem stilu in so postavljeni v bližini morja. Mobilne hišice Oasis so urejene v bližini manjših bazenov, hišice Forest pa ležijo v gornjem delu kampa.

Vse mobilne hiške so klimatizirane, opremljene z dvema kopalnicama, velikim dnevnim prostorom s kuhinjo in teraso. Gostom je na voljo brezplačni dostop do interneta in satelitska televizija.

AKCIJA > V terminih do 1.7. 2023 nudijo do 25% popust na najem mobilnih hišic:

- 15 % za minimalno bivanje 3 noči

- 25% za minimalno bivanje 8 noči

Več informacij na > www.maistra.com

Otrokom zagotovo ne bo dolgčas

Za otroke so bazeni največja atrakcija in letos so jih še dodatno izboljšali ter polepšali. Ob velikem bazenu so na voljo tudi vodna igrala in manjši tobogani, imajo tudi bazen s skakalnico, so pa dodali tudi teraso za sončenje in lokal.

V poletnih mesecih v kampu poteka tudi organizirana animacija, sedaj bo veliko dogajanja tudi na novem športnem igrišču, omogočajo pa tudi izposojo kajakov in SUP desk, tako da lahko odveslate do katerega od otočkov pred kampom.

V morju postavijo tudi napihljiv vodni park, v kampu pa deluje tudi odličen potapljaški center, lahko se odločite za najem čolnov.

Ob morju je tudi zelo dobra restavracija Lovor, gostom je na voljo picerija v osrednjem delu kampa, lokal na plaži, pri recepciji je trgovina, imajo tudi prodajalno sadja in zelenjave.

Več o ponudbi kampa Veštar pri Rovinju - www.maistra.com