Kampa San Polo in Colone v Balah vabita na kampiranje v naravi!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iščete kamp, ki ni predaleč od Slovenije, kampiranje v njem pa je še vedno povezano z naravo? Uživajte na dolgih in lepih plažah in to le dve urici vožnje iz osrednje Slovenije.

Bale je manjši kraj na srednjem delu istrskega polotoka, le nekaj kilometrovkamp San polo kamp Colone Bale južno od Rovinja. Na obali delujeta kar dva kampa San Polo in Colone , ki se za razliko od preostalih kampov v Istri lahko pohvalita z izredno lepo in več kilometrov dolgo plažo ter odlično senco. Slogan kampov v Balah je - Camping - Back to nature.

Novosti v kampih v Balah
V zadnjih letih so v obeh kampih uredili kamping parcele in jih opremili z elektriko ter vodo, izboljšali gostinsko ponudbo, uredili glavne ceste in otroška igrišča.

Za letošnjo sezono so v kampu San Polo postavili nov lokal na plaži ter v morju postavili nekaj igral (tobogan, trampolin...). V kampu Colone so ob morju uredili 20 novih kamping parcel in dodali štiri prestižne mobilne hišice znamke Adria.

Kampiranje s pol ali pa polnim penzionom
Tako se lahko oba kampa pohvalita z okoli 400 kamping prostori, ki so deloma parcelirani, deloma pa tudi neparcelirani in tako namenjeni predvsem šatoristom. Za vse ljubitelje udobnih kamping počitnic imajo tudi več kot 50 mobilnih hišic različnih tipov. Tako lahko najamete tudi hišico za samo 2 osebi ali pa veliko za 5 oseb, ki je opremljena tudi z dvema kopalnicama.
kamp San polo kamp Colone Bale
V kampih San Polo in Colone pa gostom omogočajo tudi, da v času kampiranja pozabijo na kuhanje, saj imajo tudi posebne pakete polpenziona ali celo polnega penziona v restavracijah v samem kampu.

Niso pa pozabili niti na športne navdušence, ki jim je na voljo igrišče za odbojko na mivki in košarko, na svoj račun pa bodo prišli tudi kolesarji, saj so Bale odlično izhodišče za številne kolesarske poti po notranjosti Istre.

Rezervirajte parcele in hišice preko spleta

Oglejte si ponudbo kampov San Polo in Colone v Balah na spletni strani www.camping-monperin.hr, kjer vam je na voljo možnost spletne rezervacije in kot posebnost tudi pogled "v živo" preko spletne kamer, ki je postavljena na sami plaži.