Kamp Zaton vabi na nove bazene in podarja kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Zaton ima nov bazenski kompleks, ki vključuje večje bazene za odrasle, plavalni bazen in bazene ter igrala za otroke. Kamp omogoča kampiranje na lepo urejenih parcelah, najem mobilnih hišic in velikih glamping šotorov.

Kamp Zaton sodi med najboljše evropske kampe in ga tudi nemški ADAC uvršča v skupino Superplatz kampov, kamor sodi le 130 kampov iz cele Evrope.kamp Zaton - novi bazeni - avtokampi.si

Kamp navduši z bogato dodatno ponudbo animacije, lepo urejenimi kamping parcelami, modernimi sanitarnimi objekti in peščeno plažo. V kampu Zaton se lahko odločite tudi za najem prostornih mobilnih hišic ali lani postavljenih glamping družinskih šotorov, ki so postavljeni v gornjem delu kampa.

Letošnja novost kampa Zaton je popolnoma prenovljen bazenski del, kateremu so dodali še nove bazene, tobogane in otroška igrala. Pri prenovi bazenov so upoštevali želje gostov. Tako so zgradili bazenski del za odrasle, mladostnike in najmlajše otroke, ki že ne znajo plavati. Vsi bodo lahko našli svoj prostor za uživanje, ob tem pa je kamp dobil nov prostor za dogodke in animacijo.

Bazeni v kampu Zaton po novem vključujejo dva velika bazena - eden za odrasle z globino vode 1,3m in eden za najmlajše z globino vode 0,3m. Na voljo je nov plavalni bazen, trije manjši bazeni s hidromasažnim prostorom in dodatni večji bazen z masažami in s pogledom na morje. Otrokom sta namenjena še dva manjša združena bazena in park z vodnimi igrali. Vsi bazeni v kampu Zaton imajo sladko vodo, urejen pa je tudi sistem za dodatno ogrevanje vode, kar bo še posebej dobrodošlo v primeru hladnejših dni.

Ob bazenih je urejen nov lokal, terasa z ležalniki za sončenje in velik amfiteater za animacijo ter različne dogodke, kjer je prostora za kar 750 ljudi.

Avtokampi.si kamping kartica prinaša popust in nagrado
Kamp Zaton omogoča imetnikom Avtokampi.si kamping kartice posebno ceno kampiranja v nizki sezoni. V terminih od 7.6. - 23.6. & 2.9. - 30.9. velja cena kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko le za 19 eur na noč.

Enemu imetniku naše kamping kartice pa podarjamo še posebno nagrado - 3 kamping nočitve za 2 osebi na parceli v terminu 27.4. - 24.6. & 2.9. - 30.9. Izžrebali smo med vsemi naročniki kamping kartice in nagrado prejme - BOJAN VRANIČAR, METLIKA. Čestitamo! Nagrajenec bo o prejemu nagrade obveščen po elektronski pošti.

Več informacij o ponudbi kampa Zaton dobite na spletni strani www.zaton.hr, kjer lahko rezervirate
kamping parcele, mobilne hišice in glamping šotore.