Kamp Zaton - preživite dopust v enem najboljših evropskih kampov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Avtokamp Zaton v Ninu pri Zadru sodi med najbolje evropske kampe in se lahko pohvali z večkratnimi nagradami ADAC Superplatz. Pri njih najbolj uživajo družine z otroki, za katere je res odlično poskrbljeno.

Turistično naselje Zaton v Ninu, ki je od Zadra oddaljen le 15 km, je eno največjih takšnih naselji ob hrvaški obali. Njihov avtokamp je v zadnjih 10 letih prejel številne prestižne nagrade; od prestižne oznake kamp Zaton Nin ZadarADAC Superplatz do uvrstitve v združenje najboljših evropskih kampov Leading Campings of Europe in Croatia's best Campsite.

Kamp Zaton je že 30 let (odprt je bil leta 1982)  igra vodilno vlogo v hrvaškem kamping turizmu in je bil eden prvih kampov, ki je kot dodatno ponudbo omogočil tudi namestitev v mobilnih hišicah. Pri njih najbolj uživajo družine z otroki, za katere je res odlično poskrbljeno z vsakodnevno animacijo, zabavnim programom, imajo pa tudi vrtec.

V senci borovcev imajo urejenih 1.300 parcel in  prav vse so označene ter opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Nekaj prostora je tudi neparceliranega in namenjenega predvsem šotoristom.

O sanitarijah pa sploh nima smisla izgubljati besed – 6 sanitarnih objektov je res vrhunsko opremljenih in človek jih res z veseljem uporabi (saj so lepše kot marsikje doma). Imajo tudi družinske kopalnice, previjalnice, sanitarije za invalide, tuše za pse ter seveda poseben prostor za oskrbo avtodomov.

Poleg urejenih parcel pa v Zatonu omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 5 ali 6 oseb, ki so klimatizirane in bogato opremljene (mikrovalovna, satelitska TV) , vse pa imajo tudi leseno teraso. Hišice omogočajo udobno bivanje in koriščenje vseh aktivnosti znotraj kampa.kamp Zaton Nin Zadar

Apartmajsko naselje vključuje 118 apartmajev opremljenih po standardu za  štiri zvezdice in 475 apartmajev s tremi zvezdicami, ki so urejenih v dalmatinskem stilu.

Celotno naselje je znano po kilometer in pol dolgi peščeni in prodnati plaži, ki je še posebej primerna za družine z otroki. Ti pa zelo uživajo tudi v kopanju in igranju v velikem bazenu in posebnem otroškem bazenu z ogrevano sladko vodo. Tam vsak dan poteka odlično organizirana animacija, za najmlajše imajo tudi varstvo v vrtcu, ki ima lastno igralnico in zunanje igrišče.

Športniki bodo lahko uživali na številnih teniških igriških, od katerih so nekatera tudi osvetljena, ali pa na igriščih za odbojko, košarko, nogomet, balinanje, mini golf in namizni tenis. Ob tem pa imajo na voljo tudi supermarket, picerijo, dalmatinsko konobo, številne lokale in internet caffe.

AKCIJA - najem mobilnih hišic v juniju 2012

V kampu Zaton so pripravili posebno ponudbo najema mobilnih hišic v mesecu juniju, ko boste za 7 dnevni najem plačali le 5 oz. 6 dni. Akcija velja v terminih bivate 7 = plačate 5 dni od 9. 6 do 16. 6. 2012 in 7 = 6 od 16. 6 do 30. 6. 2012.

Več informacij o ponudbi turističnega naselja Zaton dobite na njihovi spletni strani www.zaton.hr, kjer lahko opravite tudi rezervacijo parcele, mobilne hišice in apartmaja.