Kamp Veštar pri Rovinju ima 600 novo urejenih parcel

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Veštar ima letos 600 novo urejenih kamping parcel in dve novi naselji mobilnih hišic. Oglejte si fotogalerijo in video posnetek iz prenovljenega kampa Veštar pri Rovinju,

Konec junija smo obiskali letos popolnoma prenovljeni kamp Veštar, ki leži približno 5 km kamp Veštar Rovinj - avtokampi.siod Rovinja. Po novico si lahko ogledate fotogalerijo iz kampa Veštar in nov video, ki prikazuje vse najpomembnejše novosti.

Kamp Veštar je letos v levem delu dobil skorajda 600 novih parcel, ki so urejene v "nemškem" stilu. To pomeni, da so vse enake velikosti, urejene na peščeni podlagi in ločene z živo mejo. Parcele so opremljene z elektriko, vodo in odtokom in tako namenjene predvsem lastnikom avtodomov in počitniških prikolic. Le manjši del kampa blizu recepcije pa je ostal neparceliran.

Sence na novih parcelah skorajda ni, še največ jo imajo parcele blizu morja. Med parcelami so lepo tlakovane poti, gostom so na voljo skupni žari, urejeno je otroško igrišče, sanitarije pa so bile prenovljene pred nekaj leti. Med parcelami in plažo jekamp Veštar Rovinj - avtokampi.si lepo urejen senčen del, kjer večina gostov preživi najbolj vroče dele dneva. Po kampu deluje brezplačen internet.

V kampu Veštar že od lani omogočajo najem mobilnih hišic. Mobilnim hiškam Superior, urejenih v ribiškem stilu, so letos v starem kamnolomu in nad njim dodali še 150 novih hišic.
kamp Veštar Rovinj - avtokampi.si
Mobilne hišice Oasis Family so velike hišice (40 m2) za 6 + 2 osebi, ob katerih so uredili skupne bazene namenjene predvsem otrokom. Hišice imajo tri spalnice - ena z zakonsko posteljo in dve z dvema ločenima posteljama.

Nove so tudi mobilne hišice tipa Forest Escape (34m2) za 4 + 2 osebi in Forest Escape Family (40 m2) za 6 + 2 osebi, ki navdušujejo s prostornostjo, udobjem in bogato opremljenostjo. V vseh mobilnih hišicah v kampu Veštar so ob doplačilu dovoljeni tudi psi.

Osrednji zaliv v kampu Veštar je peščen, desni del pa bolj kamp Veštar Rovinj - avtokampi.siskalnat. Imajo tudi nekaj privezov za čolne, na plaži pa deluje odličen potapljaški center. V kampu imajo tudi večji bazen in od letos nov vodni park z igrali in manjšim bazenom, ki ga bodo odprli v juliju. Tega se bodo najbolj razveseli otroci. V kampu je urejena pasja plaža.

Kamp Veštar ima tudi dve restavraciji, lokal na plaži, športni center s številnimi vodnimi športi in igrišči za odbojko in namizni tenis. Za otroke v poletnih mesecih organizirajo tudi animacijo.

Glede na zadnjo prenovo kamp Veštar priporočamo predvsem gostom, ki si želijo peščenih parcele in poleg elektrike na parceli nujno potrebujejo tudi vodo in odtok. Nov rmobilne hišice so moderne in odlično opremljene, se pa bojimo, da je število hišic za tako majhen kamp preveliko.

Ugodnejše kampiranje v Rovinju
Kamp Veštar omogoča popust na kampiranje z Avtokampi.si kamping kartice. V terminih 13.4. - 30.6. in 27.8. - 30.9. je popust 10%, v terminu 1.7. - 26.8. pa 5% na ceno osebe in parcele.


Več informacij o ponudi kampa Veštar dobite na spletni strani www.campingrovinjvrsar.com