V kampu Velenje se odpira nova restavracija

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Velenje je lani prevzel nov lastnik in v samo nekaj mesecih so poskrbeli, da je bilo urejeno vse potrebno za odprtje kampa ob Velenjskem jezeru. V teh dneh zaključujejo še s prenovo restavracije, ki bo vrata odprla v petek, 24. februarja 2023.

Kamp Velenje je odprt čez celo leto, lokacija pa je tik ob jezeru, ki je priljubljena točka predvsem v poletnih mesecih, saj se tam veliko dogaja.

V okolici Velenja so v zadnjih letih uredili veliko kolesarskih poti, ki so primerne za družinsko kolesarjenje, v bližini kampa pa je tudi muzej premogovništva.

Kamp Velenje ima tako urejen prostor za kampiranje za približno 120 šotorov ali počitniških vozil, nove sanitarije, dodatno pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic Adria za 4 – 6 oseb.

Otvoritev nove restavracije v kampu Velenje

V petek, 24.2. bodo ob 19. uri odprli popolnoma prenovljeno restavracijo. Otvoritveno dogajanje bo popestrila glasbena skupina Non stop band.

V novi restavraciji bo v notranjem delu prostora za 150 oseb in enako število potem še na zunanji terasi.

Na meniju bodo imeli pice iz krušne peči, burgerje, zrezke in ostalo a la carte ponudbo kot so rižote, testenine in solate. Pri hrani bo poudarek na kakovostni, sezonski in lokalni ponudbi.

Delovni čas restavracije v kampu Velenje bo vsak dan, od ponedeljka do četrtka od 8 - 22h, ob vikendih pa do 23h.

Več o ponudbi kampa Velenje >