Kamp Velenje vabi z novostmi in velikonočno ponudbo v Šaleško dolino

Datum objave
Kategorija
Statistika

Lansko leto so ob Velenjskem jezeru odprli prenovljen kamp, kjer so pripravili tudi velikonočno ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic. Predvidoma do poletja bodo v ponudbo dodali še nove šotore za dve osebi.

Kamp Velenje je odprt čez celo leto in konec februarja je ob kampu odprta tudi prenovljena restavracija.

V kampu je na voljo 170 mest za kampiranje, v ponudbi pa so tudi moderne mobilne hišice za 4 - 6 oseb slovenskega proizvajalca Adria Dom, ki imajo dve spalnici, dve kopalnici, kuhinjo in teraso.

Lokacija je zanimiva za sprehode ob Velenjskem jezeru, kolesarjenje (kamp omogoča najem koles) ali pa ogled samega Velenja in muzeja premogovništva v bližini kampa.

V poletnih mesecih omogočajo veliko aktivnosti na samem jezeru npr. SUPanje, surfanje, jadranje, na voljo je skakalnica, vodni park …

Tik ob kampu je odprta prenovljena restavracija, ki ima v notranjosti 150 sedežev, še dodatno toliko pa na terasi. Na meniju imajo pice iz krušne peči, burgerje, zrezke in ostalo a la carte ponudbo kot so rižote, testenine in solate.

Akcija na Avtokampi kartico > 15% popust na kampiranje v terminih od 1.1. do 30.6. in od 1.9. do 31.12.

NOVO – najem šotorov za 2 osebi

V kampu Velenje bodo letos v ponudbo najema dodali še 20 šotorov za dve osebi, ki bodo namenjeni uživanju parov ali pa za goste, ki pridejo v kamp brez svoje kamping opreme.

Gre za manjše šotore, ki bodo opremljeni z zakonsko posteljo, pred šotorom bo še miza in dva stola, dodatno bo gostom na voljo privaten wc.

Velika noč v kampu Velenje

V terminu od 7. do 10. aprila v kampu Velenje nudijo praznični paket kampiranja in najema mobilne hišice, ki vključujeta tudi velikonočni zajtrk in voden pohod:

- 3 kamping nočitve za 2 osebi na parceli z elektriko, cena 70 €, doplačilo na otroka za celoten paket 20 €

- 3 nočitve v mobilni hišici za 4 osebe, cena 290 €

Več informacij in rezervacije > camp-velenje.com