Kamp Valkanela - fotografija novosti v sezoni 2017

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Valkanela je dobil nove kamping parcele, mobilne hišice, sprehajališče ob morju in nove sanitarije. Oglejte si fotografije novosti in preverite popust na Avtokampi.kamping kartico

kamp Valkanela Vrsar - avtokampi.siKamp Valkanela v Vrsarju je že od nekdaj zelo priljubljen pri kampistih, saj ob lepi lokaciji gostom nudi veliko lepo urejenih kamping parcel, možnost najema mobilnih hišic in bogato ponudbo dodatnih vsebin.

Kamp Valkanela so v zadnjih letih prenovili. Lani so na novo uredili osrednjo prodnato plažo, ki ima zdaj več manjših zalivčkov, dva od njih pa imata tudi mivko. V bližini recepcije je bil zgrajen zunanji plavalni bazen in ob njem še otroški bazen in bazen s skakalnico.

Med letošnjimi novostmi moramo omeniti popolnoma novo urejene kamping parcele na levem polotoku. Gre za 260 parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom. Ob ureditvi parcel so spremenili dostop do parcel, ob morju pa je urejeno novo sprehajališče. V tem delu je tudi prenovljen sanitarni objekt št. 2.

kamp Valkanela Vrsar - avtokampi.siNa skrajnem levem delu kampa so postavili nove moderne mobilne hišice, ki pa žal nimajo sence. V gornjem delu kampa pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic ob katerih so urejeni manjši bazeni.

Kamp Valkanela je zanimiv predvsem za družine z otroki, ki uživajo na plaži, v bazenu in številnih igralih. Organizirajo tudi animacijo, ki poteka na igrišču v borovem gozdičku. V kampu je tudi trgovina, pekarna, več lokalov in dve restavraciji. Priporočamo tudi večerni ogled Vrsarja in obisk bližnjega Dino parka.

Cenejše kampiranje v kampu Valkanela
Kamp Valkanela omogoča popust na Avtokampi.si kamping kartico in sicer 10% v terminih 27.4. - 30.6. in 27.8. - 30.9. ter 5% v terminu 1.7. - 26.8. Kamping kartico brezplačno naročite tukaj.

Več informacij o ponudi kampa Valkanela Vrsar dobite na spletni strani www.campingrovinjvrsar.com