Kamp Valalta vas vabi na sproščeno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

V bližini Rovinja in tik ob Limskem kanalu leži FKK kamp Valalta, ki po urejenosti in ponudbi sodi med najboljše kampe na Hrvaškem. To dokazujejo tudi številne nagrade npr. ADAC Superplatz 2017 in Top Camping ANWB, kar ga uvršča med 130 najboljših kampov v Evropi

V bližini Rovinja in tik ob Limskem kanalu leži FKK kamp Valalta, ki po urejenosti in ponudbi sodi med FKK kamp Valalta Rovinj - avtokampi.sinajboljše kampe na Hrvaškem. To dokazujejo tudi številne nagrade npr. ADAC Superplatz 2017 in Top Camping ANWB, kar ga uvršča med 130 najboljših kampov v Evropi.

V kampu Valalta boste našli odlično urejena kamping parcele, omogočajo pa tudi najem mobilne hišice, apartmaja ali bungalova. Kamp ima tudi veliko marino za manjše čolne in večje barke.

FFKK kamp Valalta Rovinj - avtokampi.siKK kamp Valalta lahko sprejme do 7.200 ljudi, vendar zaradi velike površine in kar 5 km dolge plaže gneče v kampu ne boste občutili. V kampu je vse urejeno tako, da se bo gost počutil prijetno in vse je podrejeno uživanju na počitnicah. Lepo urejene kamping parcele, sanitarije na vrhunskem nivoju, dolga plaža s peščenimi zalivi, bazeni in tobogani.

Za dopolnitev ponudbe v spomladanskem in jesenskem času imajo tudi bazen z ogrevano vodo in wellness center z notranjim bazenom in savnami. Gostje so navdušeni nad raznoliko gostinsko ponudbo, obvezno pa morate poizkusiti pivo iz njihove lastne pivovarne.

Poleg urejenih kamping parcel, pa v kampu Valalta omogočajo tudi najem modernih najem mobilnih hišic kamp Valalta Rovinj - avtokampi.simobilnih hišic za 3 do 5 oseb in različnih tipov apartmajev ter bungalovov za 2 ali 4 osebe. Te oblike namestitev so še posebej dobrodošle v pred in po sezoni, ko je prehladno za kampiranje s šotorom.

V kampu Valalta bodo uživali tudi otroci, saj je poskrbljeno za njihovo animacijo. Na voljo jim bodo animatorji, ki bodo poskrbeli za različne igrice na sami plaži in v mini klubu, zanimivo mini golf igrišče, ob večerih pa tudi različne predstave. Ne smemo pozabiti na peščeno plažo, kjer otroci uživajo v igri ali pa njim prilagojen zunanji bazen.

Akcijska ponudba kampa Vallata
Zanimivo je, da v kampu Valalta ne omogočajo rezervacij parcel, možne so le rezervacije namestitev.

Za termine od 29.4. - 27.5. & 26.8. do 1.10. za kampiranje daljše od 14 dni omogočajo 5% popust na ceno parcele, gostje v mobilnih hišicah, apartmajih in bungalovih pa omenjeni popust prejmejo za minimalno 10 dnevno bivanje.

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi direktno na spletni strani www.valalta.hr.