Kamp Valalta v novo sezono z wellness centrom

Datum objave
Kategorija
Statistika

Spoznajte enega najboljših FKK kampov v Evropi in preverite zakaj si zasluži biti v družbi najboljših.

Nudistični kamp Valalta med hrvaškimi in tudi evropskimi kampi sodi v po urejenosti in FKK kamp Valalta Rovinj - avtokampi.siponudbi sodi v sam vrh evropskega kamping turizma. V letu 2017 je kamp ponovno uvrščen med 130 kampov, ki se lahko pohvalijo z nagrado in nazivom ADAC Superplatz

FKK kamp Valalta je od Rovinja oddaljen le nekaj kilometrov in leži tik ob Limskem kanalu. Gre za enega največjih kampov na Hrvaškem, ki lahko sprejme 6.000 ljudi. Kljub temu zaradi velike površine in lepe urejenosti gneče v kampu ne boste občutili.

V sezoni 2017 bo kamp Valalta odprt od 29. aprila do 1. oktobra, novost pa bo nova recepcija in obogatena ponudba najema mobilnih hišic.

FKK kamp Valalta Rovinj - avtokampi.siV kampu Valalta je vse urejeno tako, da se gost počuti prijetno. Vse je podrejeno uživanju na počitnicah ob morju. Lepo urejene kamping parcele, moderni sanitarni objekti, dolga plaža s peščenimi zalivi, bazeni, tobogani, bazen z ogrevano vodo, športni center in bogata gastronomska ponudba, so tisti kriteriji, ki gostom zagotavljajo odličen dopust.

V kampu imajo tudi lepo urejen wellness center z notranjim in zunanjim bazenom z ogrevano vodo, finsko in turško savno ter ponudbo različnih masaž.. Kamp Valalta omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2 - 5 oseb, apartmajev in bungalovov. Te oblike namestitev so še posebej dobrodošle v pred in po sezoni, ko je zunaj prehladno za kampiranje s šotorom.

V kampu Valalta bodo uživali tudi otroci, saj je poskrbljeno za njihovo animacijo. Na voljo jim bodo animatorji, ki bodo poskrbeli za različne igrice na sami plaži in v mini klubu, zanimivo mini golf igrišče, ob večerih pa tudi različne predstave. Ne smemo pozabiti na peščeno plažo, kjer otroci uživajo v igri ali pa njim prilagojen zunanji bazen.

Akcijska ponudba
Kamp Valalta omogoča v terminih 29.4. - 27.5. in 26.8. - 1.10. popust na kampiranje daljše kot 14 dni, saj vam zagotovijo 5% popusta na ceno parcele. Če pa boste v teh terminih bivali v mobilnih hišicah, apartmajih ali bungalovih več kot 10 dni, boste prav tako prejeli 5% popusta.

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni strani www.valalta.hr, za rezervacije nastanitev (mobilnih hišic, apartmajev in bungalovov) pa pokličite na tel. št. +385 (0) 52 804 800.