Kamp Valalta - naturistična oaza v Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ste ljubitelji naturističnega kampiranja in iščete lokacijo za letošnji dopust? Priporočamo vam kamp Valalta v Rovinju, ki sodi v sam vrh ponudbe evropskih naturističnih kampov.

Hrvaška je že vrsto let znana kot naturistična destinacija, v kateri lahko v številnih kampih ob morju uživajo tudi tisti, ki imajo radi goloto. Kamp Valalta sodi v sam vrh naturistične ponudbe in to ne samo na Hrvaškem ampak tudi v celotni Evropi. To dokazuje tudi letošnja uvrstitev v skupino ADAC BestCamping 2013, ki jo dobijo le kampi, ki so v strogem ocenjevanju prejeli vseh pet zvezdic.kamp Valalta Rovinj

Kamp Valalta deluje nekaj kilometrov severno od Rovinja, ob samem robu Limskega kanala in poleg kampa vključuje tudi možnost najema mobilnih hišic, bungalovov in apartmajev. V sklopu naturističnega naselja deluje tudi vrhunsko opremljena marina. Poleg vseh namestitvenih enot pa imajo v kampu kar 5 kilometrov dolgo plažo, ki je zelo raznolika od prodnatih zalivov, do popolnoma peščene plaže in tudi skalnatih delov, ob tem pa v kampu urejene bazene, tobogan, lokale ob plaži, trgovine, restavracije, pivnico, v kateri lahko naročite njihovo lastno pivo in športni center z igrišči za tenis, odbojko, košarko in nogomet - brošura kampa Valalta (pdf)

Letošnje novosti v FKK kampu Valalta
V kampu so tudi pred letošnjo kamping sezono pripravili kar nekaj novosti. Najbolj razveseljiva novost je, da so cene kampiranja ostale na enaki ravni kot leta 2012, ob tem pa so v kampu ukinili doplačilo za uporabo tople vode v tuših. Kampistom, ki bodo v času pred in po sezone do 8.6. in od 24.8.) v Valalti bivali vsaj 14 dni, bodo odobrili dodatni 5% popust na ceno celotnega kampiranja.

V kampu so uredili nove kamping parcele, ki so velike kar 120 m2 in so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Dodatno so uredili in osvetlili sprehajalne poti, prenovili mini golf igrišče ob teniških igriščih in razširili mini market Saline, v katerem bo sedaj tudi večja ponudba živil. Na delu od tobogana in lokala Havana proti restavraciji Uvala so uredili novo plažo in sprehajalno pot, ki sedaj pelje vse od marine do restavracije Salina. Na tem delu kampa so postavili tudi povsem nov lokal na plaži.

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni njihovi strani www.valalta.hr, za rezervacije parcel ter mobilnih hišic pa jih pokličite kar na tel. št. +385 (0) 52 804 800.