Kamp Val Saline v Rovinju zabava za otroke in wellness za odrasle

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na severnem delu romantičnega Rovinja ob prodnatem zalivu leži kamp Val Saline. Gostom ob kampiranju nudijo tudi najem modernih mobilnih hišic, za obogatitev ponudbe pa imajo tudi wellness s savnami in masažami, letos pa odpirajo še otroški vodni park.

Kamp Val Saline, ki s 419 kamping parcelami in 53 mobilnimi hišicami sodi med srednje velike kampe v Istri, bo letos odprt od 27. aprila do 29. septembra. Ker gre za novejši kamp, je tudi njegova ureditev zelo moderna.

To velja že za recepcijo, ureditev cest po kampu, ki omogočajo enostaven dostop do kamping parcel, športna igrišča in igrala, o sanitarijah pa se tukaj govoril le v superlativih.

Kampiranje s pogledom na morje

V kampu Val Saline lahko za kampiranje izberete prostorne terasaste parcele in z večine je lep pogled na morje. Prve vrste so urejene skorajda na plaži, kar omogoča, da skočite v morje in se vrnete na ležalnik kar na parcelo.

Ob elektriki ima večina parcel tudi vodo in odtok, polovica parcel pa tudi dobro senco.

Sanitarni objekti so moderno urejeni, dodane so otroške sanitarije, prostori za invalide in pralnica perila. Pri recepciji je tudi prostor za oskrbo avtodomov.

Najem mobilnih hišic, prodnata plaža, wellness, igrala

Veliko udobja nudijo mobilne hišice, ki so v kampu Val Saline postavljene v gornjem delu kampa s pogledom na celoten zaliv. Najamete lahko mobilne hišice za pare ali večje družinske hišice za 4 – 6 oseb. Vse so klimatizirane, opremljene s satelitsko televizijo in prostorno teraso.

Plaža v kampu je prodnata, opremljena z brezplačnimi ležalniki, senčniki in napihljivimi igrali v morju. Gre za kamp, kjer ne boste doživeli gneče na plaži.

Otroci so navdušeni nad manjšim bazenom in naravno laguno napolnjeno z morsko vodo, kjer se lahko brezskrbno igrajo. Za dodatno animacijo bo poskrbel nov park z vodnimi igrali (spray park).

S tem pa zabave še ni konec, saj imajo tudi igrišče z zanimivimi igrali, pustolovski mini golf, športna igrišča za košarko, nogomet, odbojko in tenis. Omogočajo tudi najem kolesa, s katerim se lahko odpeljete na ogled Rovinja.

Lani odprt wellness center odraslim nudi uživanje v jacuzziju s pogledom na morje, savnah, masažah in lepotnih tretmajih. Ob večerih pa priporočamo obisk restavracije Saline z bogato ponudbo ribjih in sredozemskih specialitet.

Več informacij o kampu Val Saline Rovinj dobite na - www.campvalsaline.hr