Kamp Ulika Rovinj najboljši mini kamp na Hrvaškem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Manjši kampi so vse bolj priljubljeni pri kampistih, ki se želijo na dopustu odklopit od vsakodnevnega stresa. Ko pa si gost zaželi še vrhunsko kulinarično doživetje, potem pa je pravi naslov kamp Ulika Rovinj.

Manjši kampi so vse bolj priljubljeni pri kampistih, ki se želijo na dopustu odklopit od vsakodnevnega stresa. Ko pa si gost zaželi še vrhunsko kulinarično doživetje, potem pa je pravi naslov kamp Ulika Rovinj,kamp Ulika Rovinj - avtokampi.si v okviru katerega deluje tudi konoba Barba Danilo. Kamp že vrsto let sodi v skupino najboljših hrvaških majhnih kampov, je pa tudi prejemnik nagrade Naj kamp Adria 2016.

Kamp Ulika Rovinj leži na južnem delu mesta, od katerega je oddaljen 3km, od morja pa je oddaljen 5 minut hoje. Gre za majhen kamp s 25 parcelami in dvema mobilnima hišicama, ki ju lahko najamete. Nekaj gostov v kampu je stalnih, večji del parcel pa je namenjen prehodnim gostom, ki se že po prvem obisku radi vračajo, saj je ponudba zelo drugačna od večjih kampov. V kampu je poskrbljeno tudi za zabavo otrok, katerim je namenjeno igrišče in v poletnih mesecih tudi zunanji bazen. Do Rovinja vodi lepa pot skozi velik park, ki je primerna tudi za kolesarjenje.

Osrednji objekt v kampu je namenjen konobi Barba Danilo, ki dopoldne deluje kot prijeten lokal, v večernih urah pa se spremeni v odlično restavracijo, kjer pa vam ne bodo postregli s pico ali testeninami. Uživali boste v vrhunski postrežbi in tradicionalnih jedeh pripravljenih na moderen način.

Več informacij o kampu Ulika Rovinj dobite na spletni strani www.ulika-rovinj.com