Akcija najema mobilnih hišic v kampu Ugljan

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Ugljan sodi med najboljše kampe na dalmatinskih otokih in se lahko pohvali s kategorizacijo 4 zvezdic. Kamp je odprt od aprila do oktobra, pripravili pa so spomladansko akcijo najema mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb. Cena najema mobilne hišice že od 65 €.

Kampiranje na otoku Ugljan

Na otoku Ugljan je kar nekaj manjših kampov, edini kamp na zahodni strani otoka pa je kamp Ugljan, ki je s 55 parcelami in 25 mobilnimi hišicami tudi največji.

Na počitnice na Ugljan prihajajo gostje, ki si želijo nekaj več miru in čistega morja. Ob kampu je lepo urejena prodnata plaža, ki ima v zalivu tudi mivko, tako da otroci lahko uživajo v igranju v morju.

Ob plaži je urejen lokal, v samem kampu pa je urejen manjši bazen z nizko vodo, ki je tudi ogrevan. Za otroke je so na voljo igrala, ob parcelah pa je urejen tudi vrt, kjer si poleti lahko gostje naberejo zelenjavo. V kampu omogočajo izposojo koles, tako da se zapeljete po otoku, v bližini so tudi teniška igrišča.​

V kampu so dobrodošli tudi psi, za njih je urejen tuš, 300 m od kampa pa je tudi urejena pasja plaža.

Za ljubitelje morja pa v kampu omogočajo tudi najem čolna, tako da se lahko sami odpeljete do bližnjih otokov in samotnih plaž.

Avtokampi kartica popust na kampiranje > 10 % popust na ceno osebe in parcele v terminih 1.4. - 30.5. & 1.9. - 31.10. in 5 % popust v terminu 1.6. - 31.8.

Akcijska ponudba najema mobilnih hišic v aprilu in maju

Kamp Ugljan ima moderne mobilne hišice različnih velikosti in opremljenosti. Najmanjše so za dve osebi in imajo eno spalnico, za družine pa so na voljo hišice z dvema ali tremi spalnicami.

Vse mobilne hišice so klimatizirane, imajo svojo kuhinjo ter kopalnico, ob doplačilu so v njih dovoljeni tudi psi.

Cenejši najem mobilne hišice v terminih 5.4. do 20.5. – na vse tipe mobilnih hišic nudijo 10% popust v primeru min. bivanja 3 noči, dodatno pa prejmete še 5% popusta na Avtokampi kartico ob direktni rezervaciji v kampu.

Akcijske cene najema mobilne hišice:

- Premium studio 20 m2 za 2+1 osebo že od 65 €

- Premium XL za 4+2 osebi že od 79 €

- Premium XL za 6+2 osebi že od 89 €

Več o kampu Ugljan in rezervacije parcel ter mobilnih hišic > camping-ugljan.com