Kamp Ugljan je pripravil akcijsko ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Ugljan je priljubljen pri turistih, ki si želijo mirnih počitnic in lepe narave. Kamp Ugljan je bil odprt pred 5 leti, sezona kampiranja pa traja od sredine aprila do sredine oktobra. Pripravili so posebne akcije na Avtokampi kamping kartico!

Na otok Ugljan se pride s trajektom, ki večkrat dnevno vozi iz pristanišča Gaženica na južnem delu Zadra. Vožnja traja le 25 minut, zato je otok tudi cenovno dostopen, npr. za 2 osebi in avto okoli 23 € v eno smer.

Na otoku Ugljan je kar nekaj kampov, med večje in bolje urejene pa sodi kamp Ugljan, ki je tudi edini kamp, ki leži na zahodni strani otoka in je kategoriziran s 4 zvezdicami.

Urejene kamping parcele in prostor za šotore

Kamp Ugljan je eden najbolj modernih kampov na dalmatinskih otokih. Leži le 3 km od samega kraja Ugljan. Pohvali se lahko z lepo urejenimi parcelami, v sredini kampa, pa je med parcelami urejen vrt, tako da si gostje lahko poleti sami naberejo paradižnik, papriko, kumare ... V sklopu kampa je odprta tudi manjša trgovina.

Skupno je 55 kamping parcel, manjši del ob robu kampa je namenjen tudi postavitvi šotorov (tent zone).

Za otroke so urejena igrala, manjša notranja igralnica, poleti pa bo tudi nekaj dodatne animacije. Ugljan je sicer zelo priljubljen pri kolesarjih, saj nudi veliko kolesarskih poti po otoku, ker pa je z mostom povezan z otok Pašman, lahko kolesarski izlet še podaljšate. Kolesa lahko najamete kar v kampu, poskrbijo tudi za najem čolna.

Celoten kamp so ob izgradnji ozelenili, tako da je vsako leto več sence, je pa v osrednjem delu tudi nekaj zelo senčnih parcel.

Sanitarni objekt je eden, vendar zelo lepo urejen, dovolj velik, dodatno pa nudi tudi pralnico perila, družinsko kopalnico in sanitarije za invalidne osebe. Imajo tudi urejen prostor za oskrbo počitniških vozil.

V osrednjem delu kampa je tudi manjši bazen, ki je bolj namenjen otroškemu čofotanju kot pa plavanju, ima pa ogrevano sladko vodo.

Do plaže v kampu je sam nekaj korakov. Plaža je prodnata, v prvem delu po vstopu je tudi nekaj skalnatega dela, potem v samem zalivu pa je mivka, tako da se otroci lahko igrajo. Na levem delu plaže je tudi nekaj sence, največ pa jo je v lokalu, kjer nudijo tudi nekaj hrane.

V kampu so dobrodošli tudi kužki, zato imajo tuš za pse in označeno pasjo plažo, ki je od osrednje plaže oddaljena 300 metrov, psi so ob doplačilu dovoljeni tudi v mobilnih hišicah.

Najem mobilnih hišic v kampu Ugljan

Velika novost za ta del Dalmacije in otok Ugljan je možnost najema modernih mobilnih hišic. V ponudbi imajo 27 mobilnih hišic treh različnih tipov za 2 - 6 oseb.

Lokacija mobilnih hišic je ob robu kampa, tako da jih je nekaj v neposredni bližini plaže, nekaj v bližini manjšega bazena, nekaj pa v gornjem delu kampa pri recepciji.

Za najem so na voljo mobilne hišice za pare oz. za 2 + 2 osebi (20 m2), večina hišic je za 4 +2 osebi ( 40 m2), ki so opremljene z dvema spalnicama, sedem hišic pa je s tremi spalnicami za 6 + 2 osebi ( 40 m2).

Vse mobilne hišice imajo teraso, so klimatizirane, opremljene s kopalnico in kuhinjo ter spalnicami. V mobilnih hišicah so ob doplačilu dovoljeni tudi kužki. 

Popust na kampiranje in mobilne hišice

Na ceno kampiranja in najema mobilnih hišic imajo imetniki Avtokampi kamping kartice popust.

Kampiranje:

> 10% popust v terminih 1.5. - 30.6. in 1.9. - 20.10. 2024 na parcele Premium in Superior. V terminu od 1.6. do 30.6. velja akcija ob min 3 nočitvah

> 5% popust v terminu 1.7.  -31.8.

Najem mobilne hišice:

> 10% popust na najem mobilne hišice v terminih 3.6. - 22.6. 2024 za min 3 nočitve + 5% popust na Avtokampi kartico.

Več informacij o ponudbi kampa Ugljan in cenah odbite na njihovi spletni strani - camping-ugljan.com