Kamp Turist Grabovac z novostmi vabi na Plitvice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Turist Grabovac je eden lepših v notranjosti Hrvaške, leži pa v bližini Plitviških jezer. Novost so glamping hišice na drevesu in ob jezeru, omogočajo pa tudi kampiranje na urejenih parcelah, najem mobilnih hišic in indijanskih šotorov. preverite ugodnosti, ki jih kamp nudi za imetnike Avtokampi.si kamping kartice.

Kamp Turst Grabovac leži ob nekoč zelo prometni liški magistrali, ki pelje od Karlovcakamp Turist Grabovac Plitvice - avtokampi.si proti Zadru. Letos bodo v kampu uredili številne novosti, gostom pa omogočili bivanje v glamping lesenih hiškah na drevesu in ob jezeru.

Po izgradnji avtoceste je cesta skozi Liko postala bolj turistična, saj jo uporabijo tisti, ki si na poti proti Dalmaciji radi ogledajo še lepote te regije.

Najbolj znana turistična točka so Plitviška jezera, kjer je čez celo leto na ogled 16 jezer z modro-zeleno vodo, ki se preko slapov preliva iz gornjih v spodnja jezera. V parku je urejenih več kot 20 km sprehajalnih poti in lahko se odločite za 2 do 8 urni ogled jezer. Po največjem jezeru Kozjak vozi turistična ladjica, na določenih delih poti pa tudi turistični vlakec.

kamp Turist Grabovac Plitvice - avtokampi.siLepa narava in številne aktivnosti
Kamp Turst Grabovac sodi med najlepše urejene kampe v notranjosti Hrvaške. Odprt je od aprila do novembra, od Plitvic pa je kamp oddaljen 8 km. Gostom omogočajo kampiranje na urejenih parcelah, najem mobilnih hišic, indijanskih šotorov, apartmajev, bungalovov in sob.

Lokacija kampa gostom omogoča uživati v lepi naravi, na voljo so številne kolesarske in pohodniške poti, možnost jahanja konj na bližnjem ranču, izlet s kajaki po reki Mrežnici ali adrenalinska vožnja po 1,7km dolgi jeklenici – Zip line Pazi Medo.

Kampiranje, glamping, indijanski šotori, mobilne hišice...
Vglamping hišice Turist Grabovac Plitvice - avtokampi.si kampu Turist Grabovac bodo letos junija gostom ponudili tudi nove glamping namestitve, saj bodo v krošnjah dreves uredili lesene drevesne hišice za 4 osebe (35m2), ki bodo opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico in dnevnim prostorom. Ob novo urejenem jezeru bodo postavili tudi nekaj romantičnih lesenih hišic, ki bodo namenjene predvsem parom (20m2) in bodo opremljene s spalnico, kopalnico in teraso. vse glamping hiške bodo tudi klimatizirane.

V kampu imajo skupno 100 parcel in nekaj neparceliranih prostorov za postavitev šotorov. Letos bodo 25 parcel opremili tudi z vodo in odtokom, kar bo še posebej dobrodošlo za goste z kamp Turist Grabovac Plitvice - avtokampi.siavtodomi. Eden od dveh sanitarnih objektov je bil prenovljen, gostom pa so na voljo tudi hladilniki in skupni žari.

Če želite v kampu ostati kakšen dan dlje se lahko odločite za najem moderne mobilne hišice za 4+2 osebi (33m2). Ob hišicah so uredili tudi bazen, ki je na voljo vsem gostom kampa. Za malo bolj zabavne družinske počitnice pa nudijo tudi najem indijanskega šotora – tipi, v katerem lahko prespijo 4 osebe.
Avtokampi.si kamping kartica

Cenejše kampiranje na Plitvicah

Imetnikom Avtokampi.si kamping kartice nudijo odlično ceno kampiranja – 17€ za 2 osebi na parceli z elektriko in 10% popust na najem mobilnih hišic (min. 3 noči). Popust za kampiranje in najem hišic velja v terminih 1.4. - 15.6. in 15.9. - 31.10.


Več informacij o kampu Turist Grabovac dobite na www.plitvicelakes-camping.com